Sztárok

Csepregi Évának két napja maradt megtalálni a szerelmet

Azt mondták az énekesnőnek, 2019-ben új szerelem talál rá, de egyelőre nem jött össze.

Két napja maradt megtalálni a szerelmet Csepregi Évának. Már ha hisz azoknak az asztrológusoknak, akik 2019-re jósolták neki az új szerelem eljövetelét, és miért is ne hinne? A Borsnak azt nyilatkozta, pár nap még hátravan az évből, szóval még teljesülhet a jóslat. Pláne, hogy munkával tölti az év végét, szilveszterkor és január 1-jén is fellép.

 Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Csepregi egyébként azt mondta, jól van, nem érzi magányosnak magát. „Szeretek egyedül lenni, gyerekkorom óta így van. Ezt tudhatják rólam az égiek. Azt mondják, nem lehet mindent ki­követelni az élettől. Ez megadatik, az nem. Nem lehet túl sok az óhaj, sóhaj. Nekem a párkapcsolat a gyenge pontom. Volt egy tizenhat éves kapcsolatom, ami nem jól sikerült. Abban is van jó, ha a magad ura vagy, nem kérdezgetik, hol vagy, mit csinálsz, miért nem jössz haza.”

Az énekesnő azt is elárulta, januárban nyaralni megy a Maldív-szigetekre a fiával, Dáviddal, a menyével és egy barátnőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top