Sztárok

Csepregi Éva: „Még nem állok készen egy új szerelemre”

Az énekesnő néhány évvel ezelőtt lépett ki egy 15 éves kapcsolatból. Egyelőre nem vágyik új társra.

Csepregi Éva 2015-ben, 15 együtt töltött év után szakított párjával, Attilával. Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt azt mondta, hogy vágyik egy új társra, még drasztikus fogyókúrába is kezdett, most azonban úgy tűnik, egy kicsit pihenteti az ismerkedést.

„Az az igazság, hogy nekem kell még egy kis idő. Még nem állok készen egy új szerelemre, még nincs helye az életemben egy új kapcsolatnak. Még egyedüllétre van szükségem, de hogy meddig, azt én sem tudom. Ezeket a dolgokat nem szabad siettetni” – mondta a Blikknek az énekesnő, akit sok férfi rajongója próbál megkörnyékezni.

Fotó: Csepregi Éva Fan Site/Facebook

Csepregi Éva korábban azt mondta, nem érzi magányosnak magát. Az énekesnő nemrégiben az RTL Klub új szórakoztató műsorában, az Álarcos énekesben tűnt fel, melynek ő lett az első kiesője. Miután levetette a pandajelmezt, sokan megkérdezték, miért vállalta el a műsort. 

„Egy pillanatra sem bántam meg, hogy igent mondtam, még ha a nyomozók véleménye vagy kritikája egy kicsit rosszul is esett, bár úgy vagyok vele, hogy az a Pandának szólt” – mondta Éva, akinek nagyon nehéz volt titkot tartania. Még a fiának, Dávidnak sem árulta el, hogy benne lesz a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top