nlc.hu
Életmód

Schobert Norbi visszaszólt Bíró Icának

Schobert Norbi visszaszólt Bíró Icának: „A mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4×8-at”

Úgy látszik, nem csillapodnak a kedélyek.

Schobert Norbiék megelégelték a név és arc nélküli kommentelők hosszú évek óta tartó negatív kritikáit és pert indítottak az őket gyalázó Facebook-csoport vezetője ellen. Sokáig azt pletykálták, hogy Béres Alexandra áll a dolgok mögött, ám ő tagadja, hogy köze lett volna a csoporthoz. 

Ma Bíró Ica is kitalált: állítása szerint Schobert Norbi azután szerzett magának hírnevet, hogy szerepelt a kazettáján. Azt azonban tagadta, hogy a fitneszprogramja koreográfusa lett volna. 

A fitneszguru most mindkét egykori riválisának üzent.

„Kedves Ica, kedves Alexandra! Nincs a fókuszom senkin sem. Annyira nem esik jól a lejárató kampány, főleg, hogy kontinensen sem vagyok. Szemtől szembe kell valakinek beolvasni, nem üzengetni kell. Szandi! Rékával sosem akartunk fitneszt nyitni. Most is tudnánk, de nem akarunk. Amikor kirúgtátok, ott se voltál. A férjed azt mondta neki, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, miután megtudta, hogy elvettem feleségül. Szerette a vendégeit, a munkáját, összetört. A Nagy fogyás során semmilyen büntetést nem kaptam. Zsírégetőt adtál az embereknek, nem éreztem korrektnek, mert csupán táplálkozás és mozgásról szólt a műsor. Mindketten nyertünk. A Te egyéni győztesed többől többet fogyott, az én csapatom meg összességében többet. Ennyi. Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott. Kedves Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad és a hegylakós beszélgetés nem történt meg. A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4×8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak? Elmondom a karrierem minek köszönhetem. (…)” – írta közösségi oldalán az éppen Balin táborozó Schobert Norbi.

Schobert Norbi,

Schobert Norbi (Forrás: Reggeli – videó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top