nlc.hu
Életmód

Bíró Ica kitálalt Schobert Norbiról

Bíró Ica Schobert Norbiról: „A kazettámon való szereplése indította be a karrierjét”

A Metal Lady szerint Norbi nem volt hálás neki.

Schobert Norbiék megelégelték a név és arc nélküli kommentelők hosszú évek óta tartó negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít, aminek börtön is lehet a vége, ugyanis hosszú ideje gyalázzák ezen keresztül őt és a családját.

Egy férfi korábban azt állította, hogy a családot gyalázó csoport mögött Béres Alexandra van, ám a fitneszedző ezt tagadja. „Fel vagyok háborodva a nemtelen vádak miatt. De nekem nincsenek titkaim. Eljutottam arra a pontra, hogy ezt az ügyet nem a médiában, hanem jogi úton szeretném rendezni” – mondta a Story magazinnak tett nyilatkozatában Béres Alexandra. 

Most újabb szakmabeli szólalt meg: Bíró Ica azt állítja, Schobert Norbi gyakorlatilag neki köszönheti a hírnevét, ám ezért egy percig nem volt hálás neki a fitneszguru.

Bíró Ica

Fotó: Birton Szabolcs

„Öntsünk már tiszta vizet a pohárba Schobert Norbi egynéhány ügyében! Megemlítik a nevem, hogy Norbinak az első Testszépítő kazettámon való szereplése után indult el a saját karrierje… EZ BIZONY IGAZ. Azt is írják, hogy a programom koreográfusa volt. EZ EGYÁLTALÁN NEM IGAZ” – kezdte Bíró Ica, aki elárulta, Norbi azt kérte, kerüljön rá a neve a kazettára, ám azt állítja, ezért nem kapott semmit cserébe.

Mondjuk, köszönetet sosem kaptam érte, annál inkább, fúrást, utálkozást és degradálás volt a »hálája«. Ő, a nagy Norbi csinált belőlem fitneszsztárt. (…) Gázsit kapott érte, de nagyon kérte, hogy tegyem rá a nevét a kazettámra… Akkor még nem sejtettem, hogy a jó indulatú, segítőkész tettem (…) mit zúdít a későbbiekben a fejemre!

A Norbi hálája éveken át kísértett… Vannak izgalmas részletek. A könyveiben mindenesetre, leellenőrizhetően az irányomban tett szidalmai benne vannak. Volt egy Joshi Bharat-os békítő show, ahol azt hangoztatta, hogy Magyarország túl kis ország, hogy több fitneszguruja legyen, és csak egy maradhat! Ez pedig csakis Ő, és az Ő párja lehet! Én azt mondtam erre, hogy ez a duma csak a Hegylakónak áll jól, és hagyjuk meg az emberek szabad választási jogát arra vonatkozólag, hogy kinek a tornaprogramját választja edzésre.

Az én padlóra kerülésem, mint tudjátok, rendesen megtörtént. Van sztorim hozzá bőven, több mint izgalmas történésekkel és összefüggésekkel… Hamarosan megírom a teljes valóságot… Mit szóltok hozzá? Élég érdekes és izgalmas volt átélni… Mint egy film, peregnek az események előttem. Látom, most a Norbi fókusza Béres Alexandrán van. Előbb-utóbb minden igazság kiderül” – írta sejtelmesen a közösségi oldalán a Metal Lady.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top