nlc.hu
Sztárok

Halálos fenyegetést kapott Király Dávid Izmael

Kórházba került az a férfi, aki azt állította, a Schobert Norbiékat gyalázó oldal mögött Béres Alexandra áll

Dagad a botrány!

Schobert Norbiék megelégelték a név és arc nélküli kommentelők hosszú évek óta tartó negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít, aminek börtön is lehet a vége, ugyanis hosszú ideje gyalázzák ezen keresztül őt és a családját. Király Dávid Izmael az állította, a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll – írja a Blikk.

Schobert Norbi

Fotó: Sajtóklub

A férfi halálos fenyegetéseket is kapott a csoport tagjaitól, ami nagyon megviselte, emiatt kórházba került.

„Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok. Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet. Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is 1 évig kb. gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt…” – árulta el a fiatal a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top