nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Rácz Géza

Életveszélyes állapotban vitte el a mentő Schobert Norbi pártfogoltját, a 165 kilót fogyó Rácz Gézát

Mentő vitte kórházba Rácz Gézát.

Összesen 165 kilogrammot fogyott eddig az ország legsúlyosabb tinije. Rácz Gézáról azonban egy ideje nem mennek lentebb a kilók. Megtorpanásának oka egy súlyos ételallergia.

Rácz Géza

Életveszélyes állapotban vitték kórházba Rácz Gézát – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Jelenleg stagnál a fogyásom, mert bizonyos terméktől kijött az allergiám, és életveszélyes állapotba kerültem” – mondta el a Tények Plusz kamerái előtt. „Jött a csalánkiütésem, mindenféle allergiás reakció keletkezett a testemen, és akkor derült ki, hogy a gombára allergiás vagyok. Nem kis, hanem nagy mértékben. Égett a bőröm, kiütések jelentek meg a bőrömön, (…) majd nagy hólyagok jöttek rá” – mesélte a tini, akinél a rosszullét odáig vezetett, hogy mentő vitte kórházba.

Az évek óta diétázó Gézának ezután egy másik étrendet kellett követnie, hogy egészségügyileg helyreálljon. Az elmúlt időszakot azonban lelkileg is nagyon rosszul élte meg. Nem csak az életveszélye és a fogyása megtorpanása miatt, hanem mert rengeteg bántást kapott vadidegenektől. 

Elmondása szerint azért kap annyi bántást nap, mint nap, mert Schobert Norbi mellette áll. A rengeteg elfojtott lelki fájdalom pedig egy újabb komoly egészségügyi panaszt okozott Gézának: több mint másfél hónapra lebénult a fél arca.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top