nlc.hu
Sztárok

Rácz Géza gigafogyása

Már csaknem a felére fogyasztotta le pártfogoltját Schobert Norbi

Teljesen megújult Rácz Géza, már 128 kilót leadott.

Az egykor 300 kilós Rácz Géza mára túlszárnyalta a saját reményeit és csaknem fele méretűre fogyott másfél év alatt – számolt be a Tények Plusz. A változások pedig nemcsak a testében, hanem az egész életében végbementek.

Schobert Norbi 19 éves pártfogoltja ha eléri a 180 kilót, a fitneszguru abban is segíti, hogy megcsináltathassa a fogait. A sok szénhidrát és cukros ital miatt ugyanis nagyon sok szuvas foga van Gézának, ám a fogászati székek csak 180 kilóig jók idehaza, sőt egész Európában.

Géza nagyon hálás a mesterének – hiszen neki köszönheti az életét –, akit nemcsak a barátjának, hanem a testvérének is tart. Az álma pedig – hogy végre dolgozhasson is – úgy tűnik, egyre közelebb kerül hozzá: amint eléri a 160 kilót, elkezdhet dolgozni is, ilyen testsúllyal ugyanis már kiállít az orvos munkavállaláshoz szükséges egészségügyi igazolást. „Az álommunkám a pénztáros lenne, de szerintem még nem fogom azt kapni, mert egyáltalán nem konyítok a pénztárgépekhez. Egyelőre rakodó leszek” – mondta el a Tények Pluszban.

A fitneszguru szerint még 90 kilót kell leadnia Gézának és akkor vége a harcnak. „Mindenki lemondott róla, én bevállaltam. Hittem benne!” – posztolta közösségi oldalán Schobert Norbi.

Rácz Géza

Schobert Norbi és pártfogoltja, a már 128 kilót fogyó Rácz Géza (Forrás: Tények Plusz – videó)

Olvass még Rácz Gézáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top