nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi Kökény Attilával lepte meg Gézát

Schobert Norbi Kökény Attilát kérte fel, hogy lelkesítse Gézát a fogyásban

A fitneszguru néhány hete vette szárnyai a több mint 290 kilós Rácz Gézát, hogy segítsen neki a nagy fogyásban.

Szép lassan szabadul meg a felesleges kilóktól Géza, Magyarország legtúlsúlyosabb embere. A mindössze 17 éves, de több mint 290 kilogrammos fiatalt Schobert Norbi vette a szárnyai alá, és tett ígéretet arra, hogy Géza egy év alatt legalább 100 kilót le fog dobni a segítségével. A fitneszguru korábban elmondta, a Pest megyei Pándon élő kamaszon majdnem 220 kiló zsír van, miközben 80 kilósnak kellene lennie.

Kökény Attila minikoncerttel lepte meg Gézát (Fotó: Attila Kokeny Official Instagram)

Kökény Attila minikoncerttel lepte meg Gézát (Fotó: Attila Kokeny Official Instagram)

„Vékonyabb az arcom, és szívesebben nézek tükörbe. Könnyebben veszem a levegőt, így már valamennyit sétálni is tudok kifulladás vagy zihálás nélkül” – mesélte a Borsnak Géza. Miután néhány kilótól sikerült már megszabadulnia. Hogy pontosan mennyitől, azt nehéz megmondani, mivel a korábban használt mérleg, ami a kezdetekkor 299,7 kilót mutatott, most 281-en állt meg, ám elromlott, ezért Norbi vitt magával egy újat. Az 291-et mutatott.

Géza mindesetre megérdemelte az elismerést a fitneszgurutól, aki Kökény Attilával lepte meg a fiatalt. Az énekes – aki állítása szerint Norbi módszerével fogyott – néhány jó tanáccsal látta el a fiatalt:

„A legfontosabb, hogy legyél egészséges! Hiába segít mindenben Norbi, ha elgyengülsz, és elkezdesz mindenfélét melléenni az engedélyezett ételekhez, nem leszel eredményes!” – mondta Kökény Attila, aki egy minikoncerttel lepte meg Gézát. Az énekes a közösségi oldalán is beszámolt a nagy találkozásról, amivel reméli, hogy nagy örömet tudott okozni.

Volt szerencsém meglátogatni ma egy olyan fiút Pándon Aki túlsúllyal küszködik de hála az Istennek hogy Schobert Norbi...

Közzétette: Kökény Attila hivatalos oldala – 2020. július 2., csütörtök

Olvass még Schobert Norbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top