nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbiék visszavárják Rácz Gézát

Kiderült, miért nem látni együtt Schobert Norbit és pártfogoltját, Rácz Gézát

Schobert Norbiék visszavárják a túlsúlyos fiatalembert, de állításuk szerint most nála pattog a labda.

Több mint egy évvel ezelőtt Schobert Norbi felkereste Magyarország legtúlsúlyosabb emberét, az akkor 17 éves Rácz Gézát, és megállapodtak abban, hogy segít neki lefogyni. Arról, hogy hol tart a fiatalember fogyása, rendszeresen közöltek képeket, beszámoltak a fejleményekről. Bár az út nem volt mentes a konfliktusoktól, úgy tűnt, ezeket sikerült elsimítani.

Egy ideje azonban megritkultak, sőt, szinte el is tűntek Schobert Norbi és pártfogoltjának közös megjelenései. A Blikk szerint erre a Facebookon rá is kérdezett egy érdeklődő, és a Norbi Update Ügyfélszolgálat egyik munkatársa a következőket válaszolta:

„Rácz Géza felnőtt ember, önálló döntési jogosultsággal. Bízunk benne, hogy idejekorán felismeri annak a segítőkészségnek és gondoskodásnak az értékét, amivel Norbi viseltetett irányába az elmúlt, több mint egy évben. Nem kényszeríthetjük fogyásra, sem pedig termékeink fogyasztására, ugyanakkor minden szükséges segítséget megkapott Norbitól, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy felismerje saját élete fontosságát. Mi visszavárjuk, hiszen értékes, jóindulatú fiatalembert ismertünk meg személyében, ezért nagyon bízunk benne, hogy tartani fogja a Norbi által javasolt étrendet. Azt azonban nem engedhetjük meg, hogy Géza esetleges nemtörődömsége aláássa azoknak az embereknek a munkáját, akik Norbi segítségével és/vagy iránymutatásával már lefogytak.”

Hozzátette, jelenleg Rácz Géza térfelén pattog a labda, neki kell dönteni, és megismételte, ők természetesen  visszavárják. 

Schobert Norbi és Rácz Géza

Schobert Norbi és Rácz Géza (Fotó: nlc-montázs, Forrás: Tények Plusz – videó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top