nlc.hu
Életmód

Egy nő havonta 195 fontot költ házi malacának etetésére

Egy nő havonta majdnem százezer forintot költ a házi malaca etetésére

A drága malac úgy viselkedik, mint egy kutya, és imádja a sajttortát.
Chedar

Cheddar, a yorkshire-i malac pórázon sétál, csóválja a farkát, és a földön fekve dörzsöli a hasát – hasonlóan kutyatársaihoz. Jessica, a 22 éves tulajdonos tavaly januárban döntött úgy, hogy megvásárolja a jószágot, már hatéves kora óta szeretett volna egy ilyen malacot.

Soha többé nem eszem sertéshúst – a sertések tényleg csodálatosak és intelligensek

– mondja Jessica, aki azt is elmesélte, hogy a malac esténként egy sarokba húzza az ágyneműjét, amikor jön a lefekvés ideje.

„Ő a legbarátságosabb háziállat. Nagyon szereti az új embereket, és várja, hogy megsimogassák” – lelkendezett a malacáról az ifjú gazdi. Természetesen a cuki állatnak saját Instagram-oldala is van. Itt lehet követni a boldog mindennapjait.

A törpemalac nagy kedvenc, talán pont emiatt sem ritka, hogy olykor húzókat adnak el a laikusoknak. Így járt az a pár is, akik egy törpemalacot fogadtak örökbe, de aztán pár hónap elteltével rá kellett jönniük, hogy egy valódi sertéssel élnek együtt. A fiúk viszont addigra annyira megszerették, hogy úgy voltak vele, az a pár (khm, jó pár) pluszkiló már nem számít, Esther velük marad. Így most ugyanúgy szeretik, mint a kutyáikat, és úgy kezelik, mint egy házi kedvencet. 300 kiló ide vagy oda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top