Mérőszalagot tetováltatott a lábára a megszállott horgász – videó

S. Z. | 2022. Augusztus 31.
Az egyedi tetoválással azonnal le tudja mérni a kifogott hal hosszát.

Egy horgász annyira komolyan vette a hobbiját, hogy egy mérőszalagot tetováltatott a lábára; így bárhol, bármikor, mindenféle segédeszköz nélkül le tudja mérni a kifogott halakat.

A TikTokon terjedő videóból nem lehet ugyan megállapítani, hogy valódi tetoválásról van szó, vagy csak egy jó poénról, ám mostanra már 4 millió megtekintés fölött jár a rövid klip.

A videóban az látszik, hogy a férfi lábán a bokájától a combja tetejéig húzódik a tetovált skála, amely hüvelykben mutatja a hosszúságot. Ezután a horgász egy hallal be is mutatja a tetkó használatát:

A különleges tetoválás sok kommentelőt megdöbbentett, a legtöbben fölöslegesnek tartják, hiszen egy mérőszalaggal is egyszerűen meg lehetne mérni a halakat. „Biztos kifogott egy hatalmas halat, és nem volt nála centi. Azóta soha többé nem akarja elkövetni ezt a hibát” – írta viccesen az egyik hozzászóló.

Más azzal poénkodott, hogy minden évben ellenőrizni kellene a skálát, hogy hiteles-e. De akadt olyan kommentelő is, akit lenyűgözött a tetkó, és elismeréssel beszélt a férfi elhivatottságáról. 

Nem ez az egyetlen szokatlan, de praktikus tetoválás: nemrégiben egy férfi a csuklójára varratta a kedvezményekre jogosító Tesco Clubcardja QR-kódját.

(LadBible)

Exit mobile version