nlc.hu
Életmód

Ő Becky, a legtetováltabb brit nő

Rendszeresen maffiózónak nézik a legtetováltabb brit nőt

Az influencer arról is vallott, hogy többször előfordult, hogy nem engedték be egy étterembe vagy bárba a tetkói miatt.
tetovált nő

Az Egyesült Királyság legkitetováltabb anyukája több mint 35 000 fontot (körülbelül 14 millió forintot) költött a testét borító rajzokra, de emiatt gyakran maffiózónak nézik – számolt be a LadBible.

A 34 éves, Becky Holt nevű anyukának az arca mellett a hónalján és a hátán is rengeteg tetoválás van. Egy brit bulvárlapnak mesélt arról, hogy emiatt többször érte már diszkrimináció.

„Külföldön előfordult, hogy nem engedtek be valahova – magyarázta. – Nemrég Törökországban nyaraltam egy barátommal, akinek szintén van az arcán tetoválás. Elmentünk egy étterembe, és bár alig voltak bent vendégek, a pincér azt mondta nekünk, hogy telt ház van és nem tudnak fogadni.”

„Voltam már Texasban és New Yorkban is, ott sem engedtek be bizonyos helyekre. Sokan azt hiszik, hogy a tetoválások valamilyen bűnbandához való tartozást jeleznek, de ez a legtöbbször nem igaz” – tette hozzá.

A nő elmondta, hogy bár ő és a családja nagyon szeretik a tetoválásait, az interneten elég sok támadást kap értük.

„A követőim egy része úgy gondolja, hogy nem igaziak, mások szerint pedig túlzásba estem. Sokan mondják, hogy túl messzire mentem, de ez az én testem és az én életem – én hoztam ezeket a döntéseket. Engem nem zavar, hogy neked nincsenek tetoválásaid, akkor téged miért zavar, hogy nekem vannak?” – mondta.

Becky tavaly egy műsor keretében részt vett egy teljes átalakításon, ahol a sminkesek eltakarták az összes tetoválását. A nő ekkor arról beszélt, hogy nem érzi jól magát nélkülük, kivarrva sokkal magabiztosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top