nlc.hu
Gasztro

Ezért tetováltatta magára a Tesco Klubkártya kódját

Egy feledékeny apa magára tetováltatta a Tesco Clubkártya kódját

Egy férfi drasztikus lépésre szánta el magát, miután elege lett a saját feledékenységéből.
Egy alkart tetoválnak.

Drasztikus lépésre szánta el magát krónikus feledékenysége miatt egy harmincéves brit férfi: a csuklójára tetováltatta a kedvezményekre jogosító Tesco Clubcardja QR-kódját – írja az Independent című brit lap nyomán a 24.

A hétgyerekes Dean Mayhew-nak fontosak az akciók a bevásárlások során, de gyakran előfordult vele, hogy otthon felejtette a kedvezményekre jogosító kártyáját. Július közepén elege lett, és drasztikus lépésre szánta el magát:

besétált egy tetoválószalonba és a csuklójára varratta a kódot.

Az ötlet bevált, a leolvasók a pénztárnál gond nélkül beolvassák a kódot, Mayhew pedig külön élvezi az emberek arcára kiülő döbbenetet. A sikeren felbuzdulva a férfi azt tervezi, hogy az elölthető pontokat jóváíró Nectar kártyája kódját is magára tetováltatja.

Csak nehogy aztán úgy járjon, mint azok, akik pár év múlva megbánták, hogy miket varrattak magukra. És különben is, mi lesz, ha megszűnik az üzlet, vagy változni fog a kód?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top