nlc.hu
Gasztro

Egy tetkóért egy életen át ingyen szendózhatsz

Egy Subway tetoválás a testedre, és egész életedben ingyen szendvicsezhetsz

A Subway azzal honorálná, ha valaki élő reklámtáblává változna a cég kedvéért, hogy egész életében ingyen fogyaszthatna a cég gyorséttermeiben. Ez túl jól hangzik ahhoz, hogy ne legyen valahol apró betűs rész…

Az új Subway Series promóciójának részeként a gyorsétteremlánc egy életre ellátja szendvicsekkel azt, aki az új termékük logóját magára tetováltatja. Mielőtt rohannál a legközelebbi tetoválószalonba, gyorsan elmondom, hogy a szendvicscunami kizárólag azoknak jár, akik a tetoválást Las Vegasban készíti el még ma (ha esetleg repjegyet kerestél volna…), ahol az Ink Master valóságshow győztese, DJ Tamber és csapata készíti el a tetkót egy mulatság keretében – írja a 24.hu.

Szendvics

Ezt egy életen át kell kajálni, sőt még azon is túl (fotó: Pixabay)

Összesen kilenc ember nyerhet, de ezért nem kis bőráldozatot kell vállalni. A főnyereményért egy 30×30 centiméteres logót kell bevállalni, amit a hátra vagy szegycsontra lehet tetováltatni, és cserébe egész életünkben – vagy a cég becsődöléséig – ingyen szendvicsezhetünk. Vannak kisebb díjak is. Egy csuklóra, bicepszre vagy lábfejre varrt 7,5×7,5 centis Subway Series logó egy évnyi ingyen szendvicsezést ér, de az 5×5 centis alkar- vagy vádlitetkók is megérnek a cégnek egy hónapnyi kajáltatást. Van további apró betűs rész is, ami azt jelenti, hogy a zabálás nem mehet a végtelenbe és tovább.

  • A 30×30 centis tetkó esetében 50 ezer dollár (20 millió forint) elfogyasztása után leettük a nyereményünket.
  • A 7,5×7,5 centis tetkó esetében 4380 dollárnál (1,7 millió forint) van a limit.
  • Az 5×5 centis tetkóért pedig maximum 372 dollár (147 ezer forint) értékben szendvicsezhetünk.

Az ajánlatot a cég csak 21 éven felüli szendvicsrajongóknak tartja fenn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top