nlc.hu
Életmód

Ingyen tetoválást kapott a diszlexiás tinédzser

Összekeveri a bal és jobb kezét, ingyen tetoválást kapott, hogy megtanulhasson vezetni

Ez a felajánlás sokat segített Alexis Morrisnak.

Diszlexiája miatt a 16 éves Alexis Morris nem tudja, hogy melyik a jobb és bal keze, de édesanyja szerencsére talált egy tetoválószalont, ahol vállalták, hogy ingyen rávarrják az L (left=bal) és R (right=jobb) betűket a megfelelő kezére, hogy ez ne okozzon problémát, amikor vezetni tanul.

Más tetoválóművészek 100-150 dollárért vállalták volna, hogy a két betűt rátetoválják a lány kezére, de Scotty Thompson Ambitious Inktől felajánlotta, hogy nem kér pénz ezért a munkáért.

Alexis Morris a tetoválónál

Fotó: SWNS/Profimedia

„Nem értem, hogy a többiek miért akartak ennyi pénzt elkérni ezért a tetoválásért. Több idő volt az előkészület, mint rátetoválni a kezére a két betűt. Szerintem ki akarták használni Alexist és édesanyját” – nyilatkozta Thompson, akinek ez volt az első alkalom, hogy ilyen tetoválást kellett csinálni, és elismerte, korábban nem nagyon tudta, hogy pontosan mit jelent a diszlexia.

Hozzátette, korábban is dolgozott már ingyen, például, ha valaki egy heget vagy egy régi tetoválást szeretett volna eltüntetni. 

Alexis Morris kéztetoválása

Fotó: SWNS/Profimedia

Édesanyja szerint Alexisnek nagyon sokat segített a két tetoválás, sokkal magabiztosabb lett, sokkal jobban vezet, így biztosan nem lesz gond majd megszereznie a jogosítványát. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top