nlc.hu
Életmód

Férjének vett koporsót árusít a nő

Koporsót árusít a nő a Facebookon, mert férje tovább él, mint remélte

De nem a koporsó az egyetlen furcsa infó a hirdetésben.

Egy nő megpróbált egy különösen szokatlan tárgyat elajándékozni a Facebookon, egy „vadonatúj koporsót”, amelyet férjének vett.

Az online piac az akciók és ajándékok kincsesbányája, még akkor is, ha néha hosszas görgetésre van szükség ahhoz, hogy megtaláljuk a jó dolgokat. Sok felhasználó azonban meghökkent, amikor meglátott egy ingyenesen kiírt koporsót, és az eladó – aki a skóciai Obanban él – ezt írta: „Egy vadonatúj koporsót adunk el. A férjemnek vettem, de tovább él, mint reméltem és vártam, így már nincs rá szükség, és ez tönkreteszi a házamat.

A párna nem tartozék, mivel a kutyám hozzászokott.

A nő mindezt egy furcsa infóval is megspékelte: „nem szállíthatok Mallaigba, mivel kitiltottak”.

A leírás természetesen több kérdést vetett fel, mint amennyi választ adott. Miért vett a férjének koporsót? Miért van kitiltva Mallaigból?

A bejegyzés hamarosan vírusos lett, több mint 1000 reakciót, 1600 megosztást és 1000 megjegyzést gyűjtött össze.

„Ez a legviccesebb bejegyzés, amit valaha láttam” – írta valaki.

„Ez egy vicc, igaz?” – kérdezte egy másik.

Meglepő módon az eladó örömmel szolgált bővebb magyarázattal a Skót Felföld nyugati partján fekvő Locahber kikötővárosából, Mallaigból való kitiltásával kapcsolatban. Azt mondta: „A dolgok egy kicsit túl messzire mentek a Marine bárban néhány férfival, akivel a férjem offshore dolgozik. Röviden: kipakoltak a tengerészgyalogságból, kitiltottak a nyugati hegyvidékről, majd nem engedtek túl a nyugati öböl parkolójának határán.”

Persze ezzel ismét több kérdés merült fel, mint amennyi megválaszolt.

koporsó

Fotó: Getty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top