nlc.hu
Életmód

Szarvas Andi étkezési zavarai

„Borzasztó így élni” – evésrohamairól vallott az exszépségkirálynő, Szarvas Andi

Úgy döntött, pszichológushoz fordul.

Evésrohamokkal küzd Szarvas Andi, a 2018 Magyarország Szépe. Az egykori szépségkirálynő úgy döntött, a nyilvánosság előtt is beszél a problémájáról, abban bízva, hogy ezzel segíthet a sorstársain. 

Szarvas Andi

Szarvas Andi a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén 2018. július 8-án – MTI Fotó: Balogh Zoltán

Pontosan tudom milyen borzasztó így élni. Akartam, hogy tudják szépségkirálynőként én sem vagyok tökéletes. Rossz a kapcsolatom az étellel. (…) Nem tudok enni csak egyetlen croissant-t, mert akkor bezabálok vagy tízet hétvégente. Evésroham jön rám. (…) Jöhet bármi addig, míg ki nem pukkadok, majd a bűntudat“- vallotta be a bulvárlapnak Szarvas Andi, aki arról is beszélt, hogy nem szeret sehova se beülni enni, mert attól fél, hogy többet eszik az átlagnál.

Ugyan edz minden nap, de ez sem nyugtatja meg. Elmondása szerint az étkezési zavarai az egész életére kihatnak, befolyásolják a szórakozást és a kapcsolatait is. “Úgy döntöttem, hogy pszichológushoz fordulok, aki kimondottan erre a témára specializálódott. Ez nagyon nehéz menet lesz” – árulta el az exszépségkirálynő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top