nlc.hu
Életmód

Így spórol Pásztor Erzsi

„Már befejeztem a vásárlást, semmit nem veszek” – Pásztor Erzsi a spórolásról

A Halhatatlanok Társulatába nemrég bekerült színésznőt is meggondoltságra kényszeríti a jelenlegi időszak.

Pásztor Erzsi nemrég ünnepelte a 86. életévét. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő hosszú interjút adott a Borsnak, amelyben többek között arról is beszél, hogyan éli meg a jelenlegi gazdasági helyzetet.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi is spórolásra kényszerül – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint nem ismeretlen számára a takarékoskodás, hiszen átélt már korábban hasonlót. “Én tudom mi a spórolás. Huszonévesen a rakott szoknyámban és a madeirablúzomban végigjártam a főiskolát, sőt az osztálytársaim is az én felsőmben jártak színházba, mert olyan jó állapotban volt” – mesélte Pásztor Erzsi.

Most is a ruháimmal kezdtem, kiválogattam, amik évek óta nem voltak rajtam, és elajándékoztam. Már befejeztem a vásárlást, semmit nem veszek, fölhasználom, ami van” – árulta el a színésznő, aki arról is leszokott, hogy folyamatosan menjen nála a mosógép, miközben korábban éppen a mosás volt a szenvedélye. ” Csak akkor indítom el, ha tele van a gép” – jegyezte meg Pásztor Erzsi, aki egyelőre a főzés terén nem szeretne még spórolni. “Az ételek fontosak, mert szeretek főzni, egyedül vagyok, de amíg megengedhetem magamnak, addig meg is veszem” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top