nlc.hu
Életmód

Templom előtt pózolt, bepanaszolták az apjánál

Kitett magáról egy fotót a lány, ahogy egy templom előtt áll, bepanaszolták az apjánál a ruhája miatt

Brianna egy hétvégi gála kedvéért csípte ki magát, és a szép ruhát megörökítendő a helyi katolikus templom előtt készíttetett magáról néhány képet, amit aztán megosztott a közösségi médiában. Arra egyáltalán nem számított, hogy emiatt betámadják, ráadásul az édesapjánál.

Brianna a közzétett fotókon egy kellemesen visszafogott ruhát viselt, melynek egyedül a hosszú szoknyája volt kivágott, de még ez is távol állt az ízléstelenségtől. Ennek ellenére a lány apját mégis felháborodva keresték meg azzal, hogy a ruháját kritizálják és árulkodjanak a lányára, aki „illetlen ruhában” fotózkodott egy katolikus templom előtt. A sztorit maga Brianna osztotta meg Redditen, és olyannyira nagyot futott, hogy az au.lifestyle.yahoo.com is lehozta.

Brianna

Brianna és a “felháborító” ruhája (Fotó: Reddit)

Brianna nemcsak az ominózus képeket osztotta meg magáról, hanem az apjának küldött közösségi médiás üzenetek szövegét is:

Mélyen elszomorít és felzaklat, ahogy Brianna egy katolikus templom előtt pózol. Hidd el, nem azzal van bajom, hogy a templomot használja háttérként, de a képei közül néhányon a lábát mutogatja, ami úgy hiszem, nem illendő. Pózolnál vele ugyanígy egy baptista templom előtt? Nem hiszem.

A szöveggel arra akart utalni, hogy Briannáék baptisták, és megoldási javaslata is volt: töröltesse le a lányával a fotókat. A lány apja ignorálta az üzenetet, de egy órával később újabbat kapott, amiben emlékeztették rá, hogy a képek elfogadhatatlanok, provokatívak és sértők a katolikus egyházzal szemben. Brianna nem csinál semmit a képeken, csak áll és mosolyog. A lány apja végül letiltatta az üzenetek küldőjét, az pedig már csak a slusszpoén, hogy Brianna a baptista gimnáziuma szalagavatóján ugyanezt a ruhát viselte még 2015-ben. A kommentelők természetesen Brianna mellé álltak, bár az egyikük megjegyezte, hogy: „Először én is felháborodtam, amikor megláttam a képen a bokáját, aztán rájöttem, hogy már nem 1800-at írunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top