nlc.hu
Életmód

Abortuszért fizetett az abortuszellenes szenátor

Az abortuszellenes szenátorjelölt 13 éve még fizetett az exe abortuszáért

Az exbarátnője vádolta meg képmutatással Herschel Walkert, aki szerint az abortuszt még nemi erőszak vagy vérfertőzés esetén sem szabadna engedni.

Herschel Walker korábbi NFL-játékos jelenleg Georgia államban kampányol azért, hogy szenátor lehessen a Republikánus Párt színeiben. A kampányának biztosan nem tesz jót, hogy jelentkezett egy exbarátnője, aki szerint a férfi szigorú abortuszellenessége nem más, mint képmutatás, mivel 2009-ben még ő maga vette rá a nőt arra, hogy az abortusz mellett döntsön, és még egy csekket is kiállított számára a költségek miatt – írja a 444.

Herschel Walker

Herschel Walker beszédet mond a kampány során idén szeptemberben (Fotó: Megan Varner/Getty Images)

Az exe most azért állt elő a történetével, mert felháborította Herschel Walker képmutatása a kampányban. A férfi Twitteren határozottan tagadta a vádakat, és azt ígérte, bepereli a sztorit lehozó Daily Beastet. Walker eddig sem volt patyolattiszta, korábban már két nő vádolta meg családon belüli erőszakkal, volt felesége pedig még 2005-ben kért vele szemben távoltartási végzést, miután a férfi megfenyegette. Három gyermeke van három különböző nőtől, amit a kampány elején még nem ismert el, később azonban átváltott a „sohasem tagadtam a létezésüket” szólamra. Fia, Christian Walker szerint az apja elhagyta őket és megfenyegette az anyját:

Ne hazudj az általad tönkretett életekről, és ne tégy úgy, mintha valami erkölcsös családapa lennél.

A hírek nem kedveznek Walker kampányának, aki a 2020 óta hivatalban lévő demokrata szenátort, Raphael Warnockot szeretné leváltani. A republikánusok számára Walker győzelme azért lenne fontos, mert Warnock biztosított a demokratáknak 50 mandátumot a kongresszus felsőházában. Ennek köszönhetően tudták elfogadni az elmúlt két évben Joe Biden kezdeményezéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top