nlc.hu
Életmód

Sztárügyvéd védi az iskolában késelő diákot

Elkezdődött a tárgyalás, sztárügyvéd védi az osztálytársát megkéselő diákot

Vezetőszáron vitték be a bíróságra Bertoldot, aki a budai iskolában késelt. Az ügyészség azt szeretné, ha a fiút az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) vizsgálnák ki.

Az egész országot megrázta, hogy hétfő délelőtt az I. Kerületi Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban késelés történt. A szünetben egy 11. osztályos diák késsel támadt az osztálytársára, akit nyakon szúrt. Samut életveszélyes állapotban szállították kórházba, de azóta már valamivel jobban van, kommunikálni is képes. A helyszínre kiérkező rendőrök Bertold, az elkövető táskájában ollót és kalapácsot is találtak. Emberölés bűntett kísérlete miatt eljárást indítottak ellene. A fiút dr. Zamecsnik Tamás ügyvéd védi, aki korábban Curtis testvérének védője volt – írja a Blikk.

Kés

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Bertoldot az iskolatársai különc, furcsa srácként írták le, akinek nem igazán voltak barátai. Néha a folyosón magában beszélt és fura mozdulatokat tett. Az osztályfőnök sokszor megkérte a gyerekeket, hogy ne piszkálják a fiút, mert nagyon rosszul viseli. Még azt is magára vette, ha nem rajta, hanem valaki máson nevettek a többiek. Azt azonban senki sem gondolta volna, hogy ennek ennyire borzalmas vége lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top