Életmód

Jamie Lee Curtis szépségtanácsai: „Ne szórakozz az arcoddal”

A színésznő nyíltan vállalja, hogy korábban ő is botoxoltatott, de ma már inkább természetes öregedéspárti.
Jamie Lee Curtis ma már nem botoxoltatna. Elmondta, miért.

„Igen. Voltak szépészeti beavatkozásaim. Botoxoltattam is” – vallotta be Hollywood ügyeletes divatikonja, Jamie Lee Curtis a napokban a Today című amerikai hírműsorban, ahol hozzátette, nem az eljárás nem egészen úgy végződött, ahogy szerette volna. „Eltüntette a botox a mély árkokat az arcomról? El. Cserébe pontosan úgy néztem ki utána, mint egy műanyag baba” – ismerte be.

És mint kiderült, ez még csak nem is az első alkalom volt a 63 éves Curtis életében, mikor egy beavatkozást követően rosszul sültek el a dolgok. „Kipróbáltam a plasztikai műtétet is. Nem vált be. Rászoktam a fájdalomcsillapítókra.” A színésznő, aki a Halloween-sorozat utolsó részében hamarosan ismét Laurie Strode bőrébe bújik, immár 22 éve józan, ám a két rossz élmény hatására gyökeresen megváltoztatta a véleményét a természetes öregedésről.

„A ma oly divatos beavatkozások, a filterek és a megannyi kis praktika, amivel a Zoomos megjelenésünket igyekszünk tökéletesíteni, csak arra jó, hogy eltöröljön több generációnyi természetes szépséget a föld színéről” – mondta, majd hozzátette: 

„Tanuljatok a hibámból. Ha egyszer hozzányúlsz az arcodhoz, nem kapod vissza.”

A színésznő nemcsak rajongóit, de lányait is arra biztatja, hogy a megjelenésük helyett inkább azzal foglalkozzanak, hogyan segíthetnek azokon, akiknek szükségük van a segítségre.

„Trükkös szó ez a boldogság, hiszen lássuk be; az élet tele van fájdalommal. Éppen ezért a legnagyobb vágyam nem az, hogy gyerekeim boldogok legyenek. Én azt szeretném, ha elégedettek lennének. Ha pontosan tudnák, hogy amit csinálnak, értékes és fontos.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top