nlc.hu
Életmód

Ciki videó: kikosarazták a lánykérőt a hokimeccsen

Vérciki: több ezer ember előtt kérte meg a lány kezét egy meccsen, de ő nemet mondott

A hokimeccs szünetének nagy eseménye volt a lánykérés, mely után a lány felpattant és elviharzott, a csalódott fiú pedig leült, hogy befejezze a sörét.
Nyilvános lánykérés

Amerikában komoly hagyománya van annak, hogy a lánykérés nyilvános helyen, nagy tömeg előtt történjen meg, ezzel is ünnepélyesebbé téve a dolgot, hiszen általában a jelen lévők már csak a jó hangulat miatt is hangosan szurkolnak azért, hogy a kiválasztott igent mondjon. Ezzel azonban együtt jár egy komoly kockázat is: ha a lány végül nemet mond, az hirtelen vércikivé válik, ráadásul az ember megszégyenülése sok-sok ember szeme láttára történik meg. Hasonló esett meg a New York Islanders és Florida Panthers közötti hokimeccs szünetében is, ahol még a közvetítés egyik kameramanja is ezt a pillanatot látta érdemesnek arra, hogy megmutassa a stadionban ülő nagyközönségnek – írja az Index.

A szünetben az egyik férfi néző hirtelen felpattan, leveszi a pólóját, majd a mellkasán a „Légyszi, mondj igent!” felirattal letérdel, és gyűrűvel a kezében megkéri a mellette ülő lány kezét. A tömeg biztatni kezdi a meglepett lányt, hogy mondjon igent, de ő csak odamegy a sráchoz, valamit mond neki, majd rögtön utána kiviharzik onnan a lépcsőn, nyilvánvalóvá téve, hogy a lánykérés csődöt mondott. A srác utána szomorúan, megsemmisülten ül vissza a helyére, és folytatja a sörét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top