nlc.hu
Életmód

Üde arcbőrt, sugárzó tekintetet ad ez az arcápolási rutin

Villámrutin őszre, csak természetesen – Üde arcbőrt, sugárzó tekintetet adnak ezek a natúrkozmetikumok

Néhány natúrkozmetikai alapdarab elég hozzá, hogy ősszel is üde, ragyogó legyen a bőrünk. Erre adunk ötleteket.

Ahogy megyünk bele az őszbe és múlik rólunk a nyári barnaság, úgy érezhetjük egyre sürgetőbbnek, hogy olyan kozmetikumokat használjunk, amik nemcsak táplálják az arcbőrt, de használatuktól egészségtől ragyogó lesz, lehetőleg gyorsan és kényelmesen. Ennek megvalósítása nem lehetetlen küldetés és regimentnyi kozmetikum sem szükséges hozzá. A natúrkozmetikumok közt számos szuper darabot találunk, amik mind összetevőiket, mind hatásosságukat tekintve elnyerhetik tetszésünket.

Villámrutin őszre, ami üde arcbőrt, sugárzó tekintetet ad

A jó arcápolási rutin egy megfelelő, gyengéd arctisztítónál kezdődik. Az Oblepikha C Berrica Arctisztító hab gél C vitaminnal egy szuper kényelmes, fantasztikus illatú alternatíva erre, amit nedves bőrbe kell masszírozni, amíg finom habot nem kapunk, majd langyos vízzel szükséges leöblíteni. Összetevői közt megtaláljuk a bio altaji homoktövis-virágvizet, mely fokozza a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, erre pedig az egyre hűvösebb, szelesebb időjárás közepette nagy szükségünk van. A C-vitamin támogatja a bőr természetes védekezőrendszerét, kiváló antioxidáns, nem véletlen, hogy helyet kapott ebben a bőrápolóban. Az pedig, hogy finoman hámlasztó AHA savakat is tartalmaz, csak még inkább hozzájárul, hogy javuljon a bőr textúrája, tónusa.

Oblepikha C Berrica Arctisztító hab gél C vitaminnal

Oblepikha C Berrica Arctisztító hab gél C vitaminnal

A fáradtság, kialvatlanság, a stressz jelei a bőrön hol másutt vernének tábort először mint a szemkörnyéken! Bár a lelki okait sajnos egy maszk nem tudja megoldani, látható jeleit gyorsan enyhíti, ha olyan készítmény képében szerezzük be mint a Lab Biome Megújító hidrogél szemmaszk, Syn-Coll Peptid + 24K arany. A tégelyben hatvan darab maszk található, amik csupa hasznos hatóanyagokkal lettek átitatva. A SYN®- COLL peptid serkenti a természetes kollagénszintézist, segít kisimítani a ráncokat és fiatalosabbá teszi a bőrt, miközben a 24 K arany javítja az aktív összetevők felszívódását a bőrbe, miközben fokozza hatásukat. A maszkok a szemkörnyéki érzékeny bőr hidratáltságához is intenzíven hozzájárulnak, 10-15 perc és tekintetünk sokkal frissebb lesz. A szemmaszkok ráadásul 100%-ban természetes északi alga bázisúak és vízben oldódnak, így nem terheljük velük környezetünket sem.

Lab Biome Megújító hidrogél szemmaszk, Syn-Coll Peptid + 24K arany

Lab Biome Megújító hidrogél szemmaszk, Syn-Coll Peptid + 24K arany

Legyen akár pár darabból álló, vagy extrán összetett az arcápolási rutinunk, egy jó minőségű hidratáló krémet tartalmaznia kell. Még jobb, ha olyat választunk, mely fényvédőt is tartalmaz, hogy az alapvető hidratálás mellett védje bőrünket az UV-sugárzás okozta káros hatásoktól. Végtére is ki szeretne feleslegesen ráncosodni vagy pigmentfoltokat begyűjteni?

A Lab Biome Hidratáló arckrém SPF 30 higiénikus, tubusos kiszerelésben nyújtja mindezt, megfelelően nagy fényvédelemmel hozzá, hogy télen-nyáron használhassuk. A krém ráadásul olyan aktív összetevőkben is gazdag, amik plusz támogatást nyújtanak a bőrnek: egyedülálló posztbiotikus-aktív valamint északi áfonya és vadmálna fermentált kivonatai fokozzák a bőr regenerálódását, ragyogását, növelik a stresszel, szmoggal szembeni ellenállóképességét. Hialuronsav tartalmával is hidratál és megakadályozza a finom ráncok megjelenését, a pantenol pedig tökéletes a bőr helyreállítására, nyugtatására.

Lab Biome Hidratáló arckrém SPF 30 50ml

Lab Biome Hidratáló arckrém SPF 30 50ml

Az egészséges bőrképet nem a sminktermékekkel érjük el, ám ha már meg van a jó napi rutin, segítségükkel tovább hangsúlyozhatjuk bőrünk szépségét. A 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült PuroBIO BB krém azok számára lehet ehhez jó megoldás, akik szeretik a könnyed, természetes sminkeket. Közepes fedése szépen egységesíti a bőrt, természetes összetevői igazodnak a bőrszínhez, így nem lesz maszk hatású az eredmény. Nem hagy zsíros érzetet maga után és a hidratáló, bőrpuhító, tápláló hatóanyagoknak köszönhetően a száraz és érzékeny bőr számára is kényelmes a használata.

Purobio BB krém

Purobio BB krém

Végül, hogy egy picit tovább kalandozzunk a sminkek világában, adunk egy tippet rá, mi az, ami szemsminkünk alapdarabja lehet. A PuroBIO Long Lasting Szemceruza – hasonlóan a márka fenti BB kréméhez – kizárólag természetes eredetű összetevőkből készült, puha, mégis egész nap intenzíven és precízen körvonalazza a tekintetet. Nem válik maszatossá, akár nyolc órán át tartós. A fekete mellett sötétkék, türkiz, barna és bézs árnyalatban is rendelkezésünkre áll. Kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek is biztonsággal használhatják akár szemkontúrozáshoz, cicaszemsminkek készítéséhez, akár sminkecsettel eldolgozva füstös szemsminkként viselve.

 

PuroBIO Long Lasting Szemceruza

PuroBIO Long Lasting Szemceruza

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top