nlc.hu
Életmód

VV Merci nem tudta, ki Weöres Sándor

Celeb vagyok: „A lexikális tudásom nincs a topon” – VV Merci nem tudta, ki Weöres Sándor

Nem tartott sokáig a beszélgetés.

Vadon Jani bocsánatkérésével kezdődött a csütörtöki Celeb vagyok, ments ki innen!, de más izgalmakat is tartogatott a műsor. A játékok mellett a táborélet is izgalmas, a minap Lengyel Ferenc dobta fel azzal, hogy irodalmi témákról kezdett lamentálni. Szerette volna jobban megismerni Mercit, hogy lássa, van-e benne mélyen valami, vagy csak a felszínesség.

VV Merci

Fotó: RTL

„Merci, vagy Cedes… vagy Mercédesz elég furcsa lány. Tulajdonképpen nehezen lehet eligazodni rajta. Az ember nem tudja eldönteni, hogy van-e ott valami rejtett kincs, vagy ennyi, amit a felszínen fecseg. Kíváncsi vagyok, mi mozgatja őt, hogy látja a világot” – mondta a kamerák előtt a színész, aki azt kérdezte az egykori VV-szereplőtől, hogy annak idején milyen kötelező olvasmányokat olvasott. Külön rákérdezett, hogy ismeri-e Weöres Sándort. 

„Nekem a lexikális tudásom nincs a topon, bár igyekszem bővíteni. (…) Weöres Sándor… olyan nincsen ismert író. Vörösmarty Mihály, Petőfi Sándor” – sorolta a neveket Merci, aki egy idő után elunta a témát, és megkérdezte a színészt, hogy miért nem szólt, amikor látta, hogy „fikusz” van az orrában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top