nlc.hu
Életmód

Egy orosz cég pénzért eltemet élve

Egy orosz cég 23 millió forintért bárkit örömmel temet el élve

Úgy látszik az oroszok a háborúzás mellett is kívánnak még extra feszültséget, ezért is jöhetett létre egy vállalkozás, ami emberek élve eltemetésével keresi a kenyerét. A cél: a szorongásaink legyőzése.

A Jekatyerina Preobrazsenszkaja által alapított orosz cég természetesen nem hagyja végleg a föld alatt eltemetett ügyfeleit, az eltemetés csak meghatározott időre szól, aztán ki lehet onnan jönni élve. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne lenne intenzív az élmény, ami a cégtulajdonos szerint arra szolgál, hogy az ügyfeleik legyőzzék a félelmeiket és szorongásaikat – írja az Index.

Kill Bill 2

Uma Thurman élve eltemetve a Kill Bill 2-ben (fotó: Fantasy Film)

A magukat élve eltemettetők állítólag olyan dolgokat tudhatnak meg önmagukról, ami egy boldogabb jövő felé vezetheti őket, legalábbis a cég ehhez hasonló szövegekkel reklámozza magát. A cég kétféle csomagot árul: az egyik az online temetés, ami egyfajta stresszterápiának felel meg, míg a másik egy tényleges temetés, ami alatt az ügyfél összesen egy órát tölthet el koporsóba zárva a föld alatt. Az utóbbiért 23 millió forintnak megfelelő rubelt kérnek el, szóval elég masszív nyereség lehet rajta, ugyanis látszólag a cégnek nem lehet túl sok költsége rá. Működőképes üzleti tervnek tűnik, már ha találnak olyanokat, akik ezt hajlandók kifizetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top