nlc.hu
Életmód

Kis híján elájul Nyári Darinka

Ázsia Expressz: kis híján elájult Nyári Darinka

Megterheli a versenyzőket a nagy meleg, közeledik a finálé.

Jövő héten véget ér az Ázsia Expressz, kiderül, melyik pár lesz a végső győztes. Már bőven eltelt négy hét, a versenyzők pedig egyre jobban fáradnak, ami miatt egyre több a feszültség. Nyári Darinka rosszul is lett a csütörtöki részben, kis híján összeesett a kamerák előtt.

Nyári Darinka ájulás

Fotó: TV2

Stoppolás közben az ájulás szélére került a színésznő, ám a férje, Kiss Ernő Zsolt nem tudott segíteni rajta, hiszen a feladat szerint egy rúdnyi grúz édességet kellett a kezében tartania és nem tehette le. 

  • Figyelj szívem, mindjárt el fogok ájulni!
  • Ledobom az egészet, nem érdekel! 
  • Nyugi, nyugi, te azt fogod, én meg összerakom magam!

– zajlott le a párbeszéd közöttük. „Darinka rosszulléte eléggé kicsapta nálam a biztosítékot… Úgy éreztem, teljesen tehetetlen vagyok… fogtam ezt a rudat, és nem tudtam neki segíteni. Két választásom volt: vagy fogom az egészet, ledobom a földre, rá is ugrok még kétszer, megfogom Darinkát, majd fölemelem, és elindulunk haza, vagy ott állok, és várom, hogy ez megoldódjon” – mondta utólag Kiss Ernő Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top