nlc.hu
Életmód

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt

Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt szerint egy gyereknek fontos, hogy ismerje a gyökereit

Vannak dolgok, melyekből nem enged a gyermeknevelésben.

Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt az utolsó meleg nyári napokat is kihasználta, legutóbb egy ökofarmon jártak. Céljuk visszatalálni a gyökerekhez. Darinka idén nyáron kiképezte magát a gyógynövényekről, a legtöbbet messziről megismeri, ez nem is csoda, hiszen 12 kilós fogyását nekik köszönheti. 

„Erdélyi vagyok, nekem mindig is hiányzott a vidék, miután elkötöztem otthonról. Amikor megismertem Darinkát egyértelművé vált, hogyha lesz gyerkőcünk, akkor őt valahol vidéken fogjuk felnevelni, mert tőlem azért a nagyvárosi lét messze áll” – kezdte Kiss Ernő Zsolt, aki feleségével igyekszik természetközeli, fenntartható életet élni a hétköznapokban is. „Pomázon, az anyukámmal együtt élünk egy nagy kertes házban. Neki van egy veteményese, aminek a gondozásába besegítünk mi is, és így nyáron házi paradicsomot, paprikát, cukkinit eszünk” – vette át a szót Darinka. 

Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt

Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt

„Fontos, hogy ebben a felgyorsult világban vissza tudjunk kicsit kanyarodni a gyökerekhez. Azon vagyunk, hogy a lányunknak, Zoénak ezt a létformát valamilyen szinten megmutassuk” – mondta Zsolt. 

„Amíg lesznek szülők, akik ezt megmutatják a gyerekeiknek, és lesznek gyerekek, akik nyitottak erre, van jövőnk!” – tette hozzá Darinka, aki mindennap hasznát veszi a természet kincseinek. 

„Az egész eddigi életemet meghatározta a diéta, a jojóeffektus, hogy fogyni kell, mert a tévé kövérít. Aki engem ismer, az tudja, hogy minden diétám azért fulladt kudarcba, mert amikor éhes vagyok, ideges vagyok. Idén tavasszal azonban rátaláltam egy testsúlycsökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. A természet az évek óta tartó harcomat is segíti végre elengedni” – vallotta be a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top