nlc.hu
Életmód

Bizarr trükkök, a poggyászdíj elkerülésére

Bizarr trükköt vetettek be a reptéren, hogy ne kelljen plusz pénzt fizetni a kézipoggyászért – videó

Ideges utasokat vett videóra egy tiktokker.
Utasok a repülőgépen

A videóban az látszik, hogy pár férfi nemes egyszerűséggel letöri egy bőrönd kerekeit, hogy elkerüljék a plusz poggyászköltségek megfizetését. Mivel minden légitársaságnál más és más a kézipoggyász megengedett mérete, könnyen előfordulhat, hogy az utasok nem a megfelelő méretű táskát szeretnék felvinni a repülőgépre.

Mivel a határértékeket túllépő utasokra pénzbírságok várnak, néhányan extrém módon oldják meg a helyzetet. Például így:

Ők az easyJet utasainak egy csoportja, akiket @annapalumbo91 vett videóra, majd meg is osztotta a bizarr műveletet a Tiktokon. A videón látható, ahogy az utasok tapossák és rángatják a kerekeket, hogy leszedjék azokat a bőröndjeikről.

Nem tűnik olcsó megoldásnak, helyette azt tanácsoljuk, hogy mindig tájékozódj a repülőtársaság honlapján, mielőtt becsomagolsz, és akkor nem érhet kellemetlen meglepetés a reptéren. Ha pedig a bepakolás okoz gondot, akkor olvasd el ezt a cikkünket, amelyben azt mutatjuk be, hogyan lehet praktikusan becsomagolni egy pici bőröndbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top