nlc.hu
Életmód

11 éves lett az a srác, akinek a születése napján minden 11-re végződött

11 éves lett az a srác, akinek a születése napján minden 11-re végződött

Tizenegy éves lett a brit fiú, akinek születése pillanatában minden csupa tizenegyes volt.

Meglehetősen különleges időpontban jött világra a brit Daniel Saunders.

11.11.11.-én, éppen 11:11-kor látta meg a napvilágot.

A tizenegy mesterszám a számmisztikában, ami azt jelenti, jó kilátásaim vannak a jövőt illetően. A tizenegyes a szerencseszámom, és mivel könnyű megjegyezni, soha senki sem felejti el a születésnapomat”
– mondta Daniel az Independentnek, és hozzátette, hogy az idei, tizenegyedik születésnapja természetesen sokkal különlegesebb, mint az eddigiek voltak, izgatottabb, mint eddig bármikor, már csak azért is, mert a különleges alkalomra tizenegy ajándékot fog kapni.

A kisfiú édesanyja, a 41 éves Charlotte azt mondta, az ő szerencseszáma is a tizenegyes, már kisiskolás kora óta. Azt is elmesélte, hogy bár november 17-re volt kiírva, egy héttel korábban észrevette, hogy a kisfia fura pózban van. Az orvosok hiába próbálták, nem tudták átmozgatni a babát, ezért az anyát kiírták másnap császármetszésre, de még a műtét közben is kisebb komplikációk léptek fel.

Újszülött baba betakarva

A kép csak illusztráció (Fotó: Pexels)

A különleges születési időpont tehát több véletlen összejátszásának köszönhető.

A 24 azt írja az Independent nyomán, hogy Angliában november 11. egyébként is különleges dátum, ekkor ünneplik az első világháború lezárását, és pipacsokkal emlékeznek az elesettekre. Amikor Daniel megszületett, egy kis pipacsdíszt tettek a bölcsőjébe, amit ma is őriz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top