nlc.hu
Életmód

Téli divattippek

3 tipp, mit vegyél fel télen, hogy divatos legyél

Ezekkel a divattrendekkel nem foghatsz mellé.

Vannak trendek, amik csak ideig-óráig pörögnek a köztudatban, és vannak, amik visszatérő cimboráink szezonról szezonra. Ez utóbbiakból hoztunk most néhány téli kedvencet, főszerepben a mintákkal és fényekkel. Ha van már a szekrényben a lenti darabokhoz hasonló, gyorsan keresd elő, ha pedig nincs, adunk tippet arra is, hol tudod akciósan beszerezni. Összeállításunkhoz ugyanis az answear.hu divat webáruházi kínálatát böngésztük át, ahol a november a shopping ünnepe, hiszen ebben a hónapban a Black Friday vár rád. Ez alkalomból szuper akciókkal készülnek, ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre vonatkozóan is.

Állatminták

A párducminták mellé felsorakoztak a zebra vagy épp zsiráfmintás ruhák, divat minden, aminek küllemét ezek vadsága határozza meg. Megértjük, ha te sem tudsz ellenállni a trendnek, egy jó tanácsot azonban érdemes megfogadni. Az állatminták karakteresek és dögösek, ezért egy szettbe elég belőlük egy, ideértve a nagyobb kiegészítőket is. Társítsd őket színben passzoló, egyszínű alapdarabokkal, hagyd most a csipkét és neccet is, így lesz nyerő az összeállításod. 

Mintás pulóver – answear.LAB/answear.hu 16 990 Ft / Sál – Desigual/answear.hu 17 990 Ft / Fűzős bakancs – answear.LAB/answear.hu 24 990 Ft / Leopárdmintás selyem ruha – answear.LAB/answear.hu 33 990 Ft / Állatmintás öv – Guess/answear.hu 14 990 Ft / Fülbevaló – Lauren Ralph Lauren/answear.hu 13 290 Ft / Kézitáska – Guess/answear.hu 60 990 Ft / Kardigán – answear.LAB/answear.hu 35 990 Ft 

Metál

Az ezüst és arany nemcsak az ünnep fényeit jellemzik, a hétköznapok divatja is számos módon magán hordozza a metálos árnyalatok ragyogását. A sportos darabokhoz, mint a pufidzsekik, kabátok, különösen illenek most a fénylő felületek, de a kiegészítőket se felejtsük ki. Az ékszereken felül táskádra, cipődre is hullhat némi arany vagy ezüstpor, látványos elemei lesznek casual szereléseidnek. Nem mindenkihez passzol azonban mindkét szín. Hogy az arany vagy ezüst darabok illenek jobban hozzád, függ színtípusodtól: a hideg típusoknak az ezüst, míg a meleg típusoknak az arany, a bronzos árnyalatok az előnyösebbek. 

Ezüst pufikabát – answear.LAB/answear.hu 37 990 Ft / Kézitáska – Karl Lagerfeld/answear.hu 37 990 Ft / Bakancs – Karl Lagerfeld/answear.hu 62 290 Ft / Pufi mellény – Desigual/answear.hu 58 990 Ft / Pénztárca – Guess/answear.hu 24 990 Ft / Karóra – Swarovski/answear.hu 111 990 Ft / Sportcipő – Pepe Jeans/answear.hu 20 290 Ft / Melegítőfelső – adidas/answear.hu 18 890 Ft

Batikolt hatás

A tie-dye minták, a lágy, elmosott színkavalkádok üde színfoltjai a télnek, amik jól mutatnak sportos és elegánsabb darabokon is. Könnyedséget, frissességet adnak a szettnek, a rengeteg színvariáció közt pedig mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Túltolni azonban a tie-dye stílust sem érdemes, hasonlóan az állatmintákhoz, elég belőlük is egy-egy darab a szettedbe. Öltözéked többi részével könnyen leszel, szinte biztos, hogy találsz a szekrényben ruhád valamely színrészletéhez passzoló darabot.  

Sál és sapka szett – answear.LAB/answear.hu 14 990 Ft / Pulóver – Desigual/answear.hu 41 990 Ft / Sportcipő – Tommy Jeans/answear.hu 22 990 Ft / Ingruha – answear.LAB/answear.hu 30 990 Ft / Baseball sapka – 47brand/answear.hu 9 090 Ft / Hátitáska – Vans/answear.hu 15 990 Ft / Házipapucs – Crocs/answear.hu 26 990 Ft / Melegítőfelső – Guess/answear.hu 20 990 Ft / Jógamatrac – 4F/answear.hu 13 990 Ft

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top