nlc.hu
Életmód

Téli kabát trendek több szezonra

3 télikabát típus, ami nem megy ki a divatból

Trendek jönnek-mennek, ez a három télikabát típus azonban marad.

Télikabátot vásárolni nem egy szezonos döntés, már csak az áruk miatt is joggal várhatjuk el, hogy 3-4, vagy még több éven át örömmel viselni tudjuk. Ehhez persze kell, hogy jó minőségű kabátot válasszunk, ám ugyanilyen fontos, hogy a fazon időtálló legyen. Mire gondolunk? Az Answear kínálatából mutatunk rá példákat. 

Steppelt télikabátok

Legyen szó egy kifejezetten sportos darabról, vagy egy vagány nagyvárosi dzsekiről, a steppelt kabátokban nem fogunk csalódni. Kályhameleg változatoktól a könnyebb kocsikabátokig többfélét választhatunk. Olyannyira biztos pontjai a téli divattrendeknek, hogy ha a szín és fazon rendben van, kevés az esélye, hogy pár évvel később divatjamúlttá válnának. Éppen ezért jól nézzük meg, milyen az anyag, a kivitelezés minősége, sok múlik rajtuk hordhatósági szempontból.

pufi téli kabátok

1. Pehelydzseki sállal – Colmar / Answear.hu , 2. Fényes, szürkésbarna dzseki – RefrigiWear / Answear.hu ,  3. Télikabát szőrmés kapucnival – Answear Lab / Answear.hu , Műbőr pufi dzseki 0 Tom Tailor / Answear.hu , 5. Sportos steppelt télikabát – Superdry / Answear.hu

Műszőrme és teddy kabátok

Most már szezonok óta a top trendek közt vannak a műszőrme kabátok, a hosszú, elegáns darabok mellett a csajos, rövid fazonok is hódítanak. Színek tekintetében is széles a választék, és egyáltalán nem szükséges visszafogni magunkat, a színes bundák üde és csinos színfoltjai a télnek. Érdemes szót ejteni a teddy kabátokról is, ezek a műirhához hasonlatos, bolyhos kabátok jó alternatívát jelentenek a műszőrmékre, picit olyanok, mintha a gyapjú és műszőrme kabátok szerelemgyerekei lennének. A trendek szempontjából velük sem nyúlunk mellé, semmi jel nem utal rá, hogy a divattervezők rájuk untak volna.

műszőrme téli kabátok

1. Kifordítható műszőrme kabát – Answear Lab / Asnwear.hu , Teddy kabát – UGG / Answear.hu , Elegáns műszőrme kabát – DKNY / Answear.hu , 4. Rövid műszőrme dzseki – Frieda & Freddies / Answear.hu , Szőrmés ingkabát – GAP / Answear.hu

Szövetkabátok 

Az elegáns munkahelyi szettek alap kabáttípusa, ami a casual öltözékeket is csinosabbá teszi. Megannyi szín és hossz közül választhatunk, sőt, a klasszikus fazonok mellett oversize kialakításban is kaphatók, amik lezserebb megoldást jelenthetnek. Gombolásuk lehet egy- vagy többsoros, és nagyon jó alakformázónak számítanak, ha övvel is rendelkeznek. Magas sarkú csizmával időtlen párost alkotnak, a legutolsó divatajánlások szerint azonban a vagány fűzős bakancsok és chelsea csizmák is ajánlottak hozzájuk.   

szövet téli kabátok

1. Barna gyapjúkabát – BOSS / Answear.hu , 2. Tyúklábmintás szövet kabát – Answear Lab / Answear.hu , 3. Sötétzöld megkötős kabát – Ivy & Oak / Answear.hu , 4. Szürke gyapjúkabát – DKNY / Answear.hu , 5. Bordó, hosszú fazonú gyapjúkabát – Answear Lab / Answear.hu

Még több divat

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top