nlc.hu
Trend

Divatos tweed szettek télre

Sikkes szetteket állíthatsz össze tweed ruhákkal, mutatjuk, hogyan variáld az alapdarabokat

Az őszi-téli szezon nagy kedvence a tweed, legalább egy blézer erejéig válogasd be.

A buklé szövetek Coco Chanel óta megkerülhetetlenek a divatban, mostanság pedig ha lehet, még nagyobb figyelmet kaptak ezek a klasszikussá lett anyagok. Jól ismert fazonokkal találkozhatunk úton-útfélen, gondoljunk csak a gombos kabátkákra, blézerekre vagy ceruzaszoknyákra, mégis, a divat felfedezte a tweedben a modernséget, és vagány szettek alapdarabjaiként gondolta újra őket.

Erre hoztunk mi is most három példát, hogy lássátok, érdemes beválogatni a ruhatárba egy-egy buklé szövésű tweed darabot.

Tweed szett

Nagyon elegáns választás, és most különösen divatos szettben gondolni a tweed ruhákra, számos színben és mintázatban találunk blézeres, kabátkás összeállításokat. Munkahelyi viseletnek első rangúak, a szigorú dress code-dal talán csak a szoknya hosszát érdemes összevetni.  

tweed szoknya és kabátka

1. Velúr body – Reserved 5 990 Ft , 2. Bőr bokacsizma – ECCO , 3. Buklé blézer farmer részletekkel – Zara 25 990 Ft , 4. Buklé miniszoknya farmer részletekkel – Zara 9 995 Ft , 5. Fekete kézitáska – Answear Lab 16 990 Ft

Tweed blézer

Ha a tweedre gondolunk, automatikusan a klasszikus, Chanel-fazonú kabátka jut eszünkbe, holott egy normál blézer fazont is roppant különlegessé tesz a texturált anyaghasználat. Hétköznapi, rohangálós szettünk is egy csapásra elegánssá válik, még akkor is, ha nem tűsarkút húzunk a farmerhez – azzal viszont különösen.

Tweed blézer farmerrel

1. Fehér ing – Mango 9 995 Ft , 2. Farmer – Levi’s Red 11 990 Ft , 3. Tweed blézer – Desigual 118,97 € , 4. Óaranyszín kézitáska – Karl Lagerfeld 395 € , 5. Magas sarkú bokacsizma – Baldowski – ecipo.hu 54 080 Ft

Tweed szoknya

Divattippjeinket egy tweed szettel kezdtük, nem véletlenül. A legjobb divatbefektetés, hisz amellett, hogy együtt is mutatósak, annak darabjai külön-külön is jól beilleszthetők a napi ruhatárba. Míg a blézer farmerünkkel is jól mutat, addig egy buklé szoknyához remekül illik a műbőr vagy bőr dzseki, kiskabát. Időjárástól függően viselhetünk hozzá körömcipőt vagy akár combcsizmát is, fő, hogy nőies fazonra essen a választásunk. 

Tweed szoknya bőrdzsekivel

1. Bomber dzseki – Philipp Plein , 2. Tweed szoknya – Orsay 7 995 Ft , 3. Ekrü színű garbó – Massimo Dutti 16 995 Ft , 4. Combcsizma – Tamaris 34 990 Ft , 5. Napszemüveg – Michael Kors – Optic World 68 000 Ft, 6. Ezüst csatos kézitáska – Trussardi

Ez is divatos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top