nlc.hu
Trend

Divatos műbőr ruhák

Kiemelik az alakot, formáznak és nagyon dögösek – műbőr ruhák télre

Divattippek télre, ha vágynál egy kis műbőrre.

Akár alapdarabbá is nemesíthetnénk a műbőr ruhákat, csakhogy ahhoz el kellene dönteni, pontosan melyik típusát emeljük piedesztálra. Készülnek műbőrből nadrágok és fejkendők, blúzok és pufidzsekik, melyekre a divat most áldását adja. Igaz, a most is egy tág fogalom, trendvezetők a műbőr holmik már szezonok óta, és semmi jele, hogy alább hagyna a tervezők lelkesedése a közeljövőben. Így csak nekünk kell eldönteni, pontosan milyen fazon, hossz és típus lesz a nyerő darab, mely ruhatárunkat gyarapítja. 

Sportcipővel is jól mutatnak a műbőr ruhák.

Sportcipővel is jól mutatnak a műbőr ruhák (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Magától az anyaghasználattól látványosabb, vagányabb lesz az öltözék, ezért a legátlagosabb fazon is különlegesebbnek hat tőle. Egy ingruha, A-vonalú szoknya, blézer, mind nyerő választás e tekintetben. Ez pedig a mi malmunkra hajtja a vizet, ugyanis felesleges extrém fazonokra vadászni, ha egy kis legutolsó divatot csepegtetnék az outfitbe. Figyeljünk inkább a részletekre, hogy a ruha tökéletesen álljon rajtunk, a tekinteteket ugyanis biztosan vonzani fogja öltözékünk.

Élénk színekkel párosítva a műbőr anyag izgalmas frissességet kap, és így teljes szettünk is.

Élénk színekkel párosítva a műbőr anyag izgalmas frissességet kap, és így teljes szettünk is (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

A különc fazonok helyett inkább egy izgalmas szín legyen az, mely ruhánkat egyedibbé teszi. Ideje elszakadni a fekete, barna árnyalatoktól, és színeinkhez illő darabokat kiválasztani. 

Khaki zöld ingruha, természetesen bőrből.

Khaki zöld ingruha, természetesen bőrből (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Lehet vajpuha és némiképp merev is a műbőr, sőt, műbőr hatású textilekből is készülnek ruhák, melyek esése, rugalmassága mind eltér. Érdemes erre figyelni vásárláskor, hogy a kényelmet ne kelljen szögre akasztani ruhánk kedvéért. Másfelől akár talpig is műbőrbe bújhatunk, divatosak az egyrészes ruhák, overallok, sőt, az is, ha a különböző műbőr ruhadarabokat kombináljuk egymással. Mivel ilyenkor mind a felső-, mind az alsórész egyaránt hangsúlyos lesz, hogy ne induljon cicaharc köztük, figyeljünk rá, hogy az anyagtól eltekintve maga a szabás, a fazon engedi-e őket, hogy szettként viseljük.

Bőrt bőrrel viselni nagyon divatos. Műbőr változatban is.
Megnézem
Összes kép (3)

Boltmustra – műbőr ruhák

Mohito pasztell rózsaszín ingruha

Mohito pasztell rózsaszín ingruha

Massimo Dutti fénylő felületű nadrág

Massimo Dutti fénylő felületű nadrág

Uterqüe steppelt mini szoknya

Uterqüe steppelt mini szoknya

Trussardy műbőr dzseki

Trussardy műbőr dzseki – answear.hu

Mango megkötős mellény

Mango megkötős mellény

Reserved műbőr blézer

Reserved műbőr blézer

F&F fekete műbőr ing

F&F fekete műbőr ing

NUBU pliszírozott szoknya

NUBU pliszírozott szoknya

COS öves bőrruha

COS öves bőrruha

Zara ppliszírozott mini szoknya

Zara pliszírozott miniszoknya

Divattippek őszre, télre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top