nlc.hu
Életmód

Esküvői torta

Irtóra beégett a szexinek szánt esküvői tortájával a menyasszony

Tarolni akart a neten az esküvői tortájával, a kommentelők viszont rettentően kínosnak tartották a kétemeletes kreációt.
Csúnya esküvői torta

A menyasszonyi tortáról készült fotót egy olyan Facebook-csoportban tették közkinccsé, ahol kimondottan esküvői bakikra utaznak. A hanyagul felvitt cukormáz miatt is megszólták a desszertet, de az igazi lavinát a tetejére odavetett kék pomponok indították el, elhelyezésük ugyanis meglehetősen fallikusra sikerült.

„Így kell totál beégetned magad egy pikánsnak szánt esküvői tortával a nagy napodon” – írta felvezetőként a csoporttag, aki megosztotta a félresikerült torta fényképét. A hozzászólók egybehangzóan állították, hogy egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy a sötétkék díszek leginkább egy „méretes férfiasságra” hasonlítanak, s csak úgy záporoztak az élcelődő kommentek.

„Most miért gúnyolódtok? A pomponpénisz egyáltalán nem mindennapi látvány!” – írta cinikusan valaki. „Nekem is ez volt az első gondolatom! Először meg is ijedtem, hogy én láttam bele a hímtagot” – kontrázott rá egy másik, majd egy harmadik hozzátette, hogy nem a díszítés az egyetlen kritikus pontja a tortának.

Sokak szerint az alap is borzalmas, pont úgy fest, mint egy pelenkatorta, amit babalátogatóba szokás vinni. „Olyan lehangoló ezt a tortát látni! Remélem, legalább finom volt!” – olvasható a hozzászólások között, ahol akad olyan is, mely szerint lehet, hogy egy óvodásra bízták a dekorációt, azért sikerült ilyen katasztrofálisan.

A csoportban egyébként nem ez volt az egyetlen torta, amivel nagyon beégett az ifjú pár: előkerült egy másik, szexinek szánt esküvői torta videója, amin a marcipánból készült vőlegény felhajtja a menyasszonyi ruha hátulját, és megmarkolja a menyasszony fenekét: „Hát ez aztán nagyon sikkes!” – kezdték ki ezt a tortát is a csoport tagjai.

@lifeofscottyv

#weddingtiktok #caketopper wait for it

♬ original sound - Scotty V

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top