nlc.hu
Életmód

Bíróság előtt tagadott a férfi, akit volt párja bántalmazásával vádolnak

Tagadott a bíróság előtt a férfi, aki a vád szerint két éve többször is brutálisan megverte volt élettársát

Egy évvel később holtan találtak rá a nőre.

Többször sírva fakadt, és koholt vádakat emlegetett a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint fanyéllel és egy kézi fűrész lapjával fél napon át bántalmazta volt barátnőjét annak Hős utcai lakásában két éve.

Az RTL Híradó szerint a férfi  nem tudta elfogadni, hogy a nő – az erőszakossága miatt – szakított vele, ezért 2020 júliusában felkereste. A vád szerint az udvaron veszekedni kezdtek és a férfi fizikailag bántalmazta a nőt. A férfi ezt tagadta, ahogyan azt is, hogy egy hónappal később, kisebb megszakításokkal fél napon át, válogatott módszerekkel ismét bántalmazta volt élettársát. A vád szerint táskával, fanyéllel, egy kézi fűrész lapjával, majd puszta kézzel támadt rá. A nő akkor életveszélyesen megsérült, de végül felépült.

Bírói kalapács

Fotó: Pexels

Ugyanabban a Hős utcai házban egy évvel később, tavaly nyáron a rendőrök szalaggal zárták le a második emeleti körfolyosót. A korábban bántalmazott nő holtestét találták meg a lakásában. Új párja verhette halálra, aki fél évvel korábban szabadult a börtönből. Az RTL Híradó úgy tudja, ő is tagad, és azt állítja, már holtan találta a nőt. Ha elítélik, akár 15 évig is rács mögött maradhat.

Van segítség!

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válsz, kérj segítséget! Ha sérelmedre bűncselekményt követtek el, jelentkezz bármelyik rendőrkapitányságon vagy rendőrőrsön, illetve tegyél bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top