Életmód

Pánikra sincs már időd?  3 ajándéktipp az utolsó pillanatokra

Jézuska már úton van!

Pánikra sincs már időd?  3 ajándék tipp az utolsó pillanatokra

Akárhogy igyekszünk, minden évben előfordul, hogy karácsony előtt nemcsak a pénzből, de jó ötletekből is kifogyunk. Jézuska már úton van, nekünk pedig nem jut eszünkbe egyetlen használható, megfizethető, eredeti ajándékötlet sem. Ne ess pánikba, segítünk!

1.       Szervezz közös programot!

Séta a városban vagy a közeli erdőben, egy kis forralt borral a termoszban! Egy jó hangulatú sétával könnyen örömet szerezhetsz – nincs értékesebb a közösen töltött időnél. Ha nincs ötleted, hová menjetek, akkor nézz körül a tematikus várossétákat kínáló cégek kínálatában, ahol gyűjthetsz inspirációt, vagy akár utolsó pillanatban is vásárolhatsz egy ajándékutalványt.

2.       Süss valami finomat!

Az egyik legkedvesebb, utolsó utáni pillanatban is elkészíthető ajándék, ha süteményt sütünk szeretteinknek. Kezdők is megpróbálhatják, senki sem fogja számon kérni rajtuk a külcsín esetleges hiányosságait. Különleges ajándék lehet az is, ha együtt sütünk barátainkkal, így a jó hangulaton túl át tudjuk adni nekik a mi régi, kipróbált családi receptjeinket, és persze mi is tanulunk újakat. A lényeg, hogy nem kell túl komplikált receptet választani, és lehetőleg olyan süti mellett döntsünk, ami még két ünnep között is eláll.

3.       Lepj meg valakit egy egész éven át!

Akár utolsó pillanatban is használható ötlet a magazin-előfizetés, ami egy olyan karácsonyi ajándék, amivel minden héten, minden hónapban örömet szerezhetsz akár egy egész éven át.  Ha a legutolsó pillanatban vagy, akkor is pár kattintással egyszerre akár több embernek is választhatsz ajándékot, kinek-kinek a saját érdeklődése szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top