nlc.hu
Életmód

Esküvő az élelmiszerboltban

Abban a boltban házasodnak össze, ahol először találkoztak

Egy idős pár úgy döntött, lemondják a hagyományos esküvőt és egy számukra fontos helyszínen kelnek egybe.

Brenda Williams és Dennis Delgado azt a helyet választotta esküvőjük színhelyéül, ahol először találkoztak, egy arizonai élelmiszerboltban. A 72 és 78 éves pár úgy tervezték, hogy végigvonulnak a polcok között, ahol először találkoztak.

Romantikus esküvőt terveznek a kasszasorra (Fotó: Pexels.com)

Romantikus esküvőt terveznek a kasszasorra (Fotó: Pexels.com)

2021 augusztusában ugyanis Brenda épp a majonézeket vizslatta, amikor Dennis ráköszönt.

Brenda a LadBible-nek úgy emlékezett, hogy „Sétálok a folyosón, valaki mögöttem jön, és azt mondja...”, ám Dennis közbevágott, mert ő akarta elmesélni. A férfi ugyanis azt kérdezte az idős nőtől: „Tudod, mi a legjobb a maszkviselésben?… Elhaladhatsz az emberek mellett, akik nem viselnek maszkot, és megátkozhatod őket az orrod alatt, de ők egy szót sem hallanak, mit mondasz.

Fél órát beszélgettek, megismerkedtek és telefonszámot cseréltek abban a reményben, hogy még találkozhatnak. Nem telt bele sok idő, amíg újra kapcsolatba kerültek egymással, mivel Dennis a következő vasárnapi istentiszteleten találkozott Brendával a helyi templomában.

Brenda és Dennis is tragikusan elveszítették korán megözvegyültek. Míg a 72 éves Brenda ragaszkodott a hitéhez, miután három évtizede elveszítette férjét, Dennis, felesége halála után eltávolodott az egyháztól.

Dennis és Brenda összebarátkoztak közös veszteségük miatt, és ez év áprilisában eljegyezték egymást. Brenda megkérte leendő férjét, hogy vegye el őt ugyanabban az élelmiszerboltban.

Reméli, hogy az ő és Dennis története reményt ad másoknak, hogy a szerelem a sarki fűszeresnél is rájuk találhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top