nlc.hu
Életmód

Veszélyes Peppa malac játék

Véletlenül került éles kés Peppa malac lakóautójába

Óriási volt az ijedtség a családban, ahol Peppa malac lakóautója mellett egy éles vágóeszköz is lapult a dobozban.
Peppa malac vonaton utazik

Martin Sexton és családja számára igazán emlékezetes lesz az idei karácsony: kislányuk, Maggie és kisfiuk Archie nagy Peppa malac rajongó, ezért nem is volt kérdés számukra, hogy mivel lepjék meg őket szenteste. Igen ám, de a csomagbontást követően nem csak a gyerekek szája maradt tátva!

A dobozból, ami a hőn áhított lakóautót rejtette, egy éles papírvágó sniccer esett ki, ami komoly sérülést is okozhatott volna. Az apuka résen volt és időben magához vette a veszélyes tárgyat, ha azonban arra gondol, mi történt volna, ha nem elég körültekintő, még mindig beleborzong. 

„Mindkét gyermekünk autista, ezért különösen ébernek kell lennünk a játékok kinyitásakor. Kész szerencse, hogy ilyenkor minden idegszálunkkal arra koncantrálunk, hogy ne történjen véletlen baleset! Amikor a vágóeszköz kiesett a dobozból, először azt hittem, hogy ez is a játék tartozéka. Csak akkor döbbentem rá, hogy nem odavaló, amikor Maggie nyúlt érte. Azt is akkor vettem csak észre, hogy az éles penge ráadásul rozsdás is, és hiányzik róla a biztonsági blokkoló” – mondta az esetről a feldúlt apuka.

Kelly, a gyerekek édesanyja a késről készült fotókat a Facebookon is megosztotta, és azt írta, leírhatatlanul hálás, hogy Martin előbb vette észre a vágóeszközt, mint a gyerekek. Panaszukat természetesen benyújtották ahhoz a webshophoz, ahol a kínában gyártott Peppa malac lakóautót vásárolták.

Bár nagyon megrémültek mindketten, a szülők próbálták palástolni gyerekeik előtt az ijedtséget és a dühüket, hogy ne rontsák el az ünnepi hangulatot. Boldogok, hogy a történet jól végződött és senkinek sem esett baja, de senkinek sem kívánják, hogy hasonlókat éljenek át, mint ők, amikor meglátták a veszélyes, gyerek kezébe nem való vágóeszközt a földön.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top