nlc.hu
Életmód

Logan Paul és KSI energiaitala óriási káoszt okozott a brit Aldiban

Óriási káosz tört ki a brit Aldiban két youtuber energiaitala miatt

Logan Paul és a rapper, KSI rendhagyó energiaitalt dobtak a piacra, megőrültek az emberek.
Logan Paul energiaitala

A világ egyik leghíresebb youtubere, Logan Paul és a szintén Youtube-ról (is) ismert rapper, KSI saját energiaitalt készítettek. A Prime azonban nem klasszikus értelemben vett energiaital, hiszen csak kókuszvízből, édesítőszerből és vitaminokból áll. Akárhogy is: a celebek terméke ma debütált az Aldi polcain, a vevők pedig egyenesen az eszüket veszítették a Prime-ért.

Nyilván persze az is közrejátszott, hogy két híresség neve áll az ital mögött, azonban szerintünk egy picivel többet nyomhatott a latba a tény, hogy összesen 2 fontos bevezető áron árulták a Prime-ot, ezért több vásárló is egyenesen ládányi adagokat vett az Egyesült Királyság különböző Aldijaiban.

Ez pedig hatalmas káoszt okozott az ország számos boltjában, melyekről sorra kerültek ki a videók a közösségi média felületeire. Kígyózó sorok, lökdösődés, káromkodások tömkelege: a felnőttek nem vigyáztak sem egymásra, sem a gyerekekre, több helyen a személyzetnek kellett figyelmeztetnie őket, hogy ne lökdössék a kicsiket.

A Mirrornak nyilatkozott Kristina Sheppard, aki a kelet-londoni Sydenhamben tért be, annak reményében, hogy ő is lecsap egy Prime-ra, de elmondta, hogy az energiaital helyett inkább csak „abszolút káoszt” látott. A nő emlékeit pedig az alábbi posztok nagyon komolyan alátámasztják:

 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top