nlc.hu
Életmód

Pep Guardiola egy vizespalackkal fejbe rúgta a Leeds egyik edzőjét

A Manchester City vezetője dühében fejbe rúgta az ellenfél edzőjét

Pep Guardiola dühöngött egy sort a Manchester City-Leeds meccsen - egy vizespalack és az ellenfél edzőjének a feje bánta...
Pep Guardiola

Bár a Manchester City 3-1-re megverte a Leeds United csapatát az angol Premier League mérkőzésén, azt az egy Leeds-gólt mindkét fél keményen megszenvedte. Pillanatokkal azután ugyanis, hogy az ellenfél szépített, a Manchester City-nek lehetősége lett volna még egy gólt rúgni – a lehetőséget azonban kihagyták, a csapat menedzsere, Pep Guardiola pedig meglehetősen dühösen reagált.

A frusztrációját egy előtte heverő vizespalackon vezette le, amibe úgy belerúgott, hogy a kulacs jobban célba talált, mint korábban a labda. Már ha a cél nem a kapu, hanem az ellenfél edzői egyikének a feje lenne. Mert igen, Guardiola tagadhatatlan precizitással lőtte fejbe a Leeds egyik emberét, akitől utána nem győzött bocsánatot kérni. Mikor ugyanis a Manchester vezetője meglátta, hogy eltalált valakit, a kezébe temette a fejét és odarohant a kispadhoz, hogy kiengesztelje a pórul járt edzőt.

A pillanatról készült videót itt nézheted meg:

A győzelmével egyébként a Manchester City még mindig a második helyen áll a Premier League-ben, öt ponttal lemaradva előtte lévő Arsenaltól. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top