nlc.hu
Életmód

Váratlan esemény az esküvőn

Váratlan dolog történt ezen az esküvőn

Megosztja az embereket a szokatlan esküvői bemutató
fitnesz pár

Megoszlanak a vélemények, miután egy friss házaspár közzétette esküvői videóját. A tematika „edzőtermi” volt, és a sportos pár a táncparketten súlyokat emelgetett vendégei előtt.

Manapság többé-kevésbé várható, hogy az esküvők olyan személyes elemeket is tartalmaznak, amelyek a boldog pár közös szenvedélyét mutatják be – láttunk már tűzoltókat vagy épp Star wars-rajongókat házasodni.

Ám egy ifjú házaspár ezt egy következő szintre emelte, és olyan fárasztó sportos bemutatót prezentált, amelyet a legtöbbünk nem tudna teljesíteni egy szokásos edzőtermi napon – írta meg a The Mirror. Többségünk mind az esküvőt, mind a nászutat egy hosszú lazításként képzeli el, ahol legfeljebb a pezsgőspoharat emelgeti, ám a két cross-fit-rajongó láthatóan egyetlen napot sem akart eltölteni lenyűgöző súlyzós edzésprogramjuk nélkül.

A programért persze nem lelkesedett mindenki, volt, aki magamutogatásnak tartotta a dolgot. „Ha edzeni akarok, edzőterembe megyek. Az esküvő nem erre való” – írta valaki.

Mások viszont inkább ezzel a véleménnyel azonosultak: „Ez a különleges napjuk, tehát ha ez az, ami boldoggá teszi őket, és olyan emlékeket hoz létre, amelyeket egy életen át ápolni fognak, akkor ki vagyok én, hogy leszóljam?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top