nlc.hu
Életmód

Ez a kisfiú elérzékenyül, mikor meglátja a gyönyörű édesanyját

Ettől a videótól elolvadsz: egy kisfiú elsírja magát, amikor meglátja, hogy az édesanyja milyen gyönyörű

A 11 éves Mekhi Sheffieldnek nagy szerepe volt édesanyja, Sommer Jean január 8-i esküvőjén: hiszen a nagymamájával együtt kísérték az oltárhoz.

esküvő

Fotó: Getty Images

Mielőtt a ceremónia elkezdődött volna a floridai St. Augustine belvárosában, Jean szerette volna megnézni a kisfiút az új öltönyében.

Ó, olyan jóképű vagy!” – mondja Jean a Facebookon megosztott videóban, mire a kisfiú is megdicsérte az édesanyját a lenyűgöző ruhájában.

Hű, anya, nagyon csinos vagy” – válaszolta Mekhi.

„Készen állsz arra, hogy az oltárhoz kísérj? Gondolod, hogy meg tudod csinálni?” – kérdezi az anyuka. „Sírni fogsz?”

Ahogy a kisfiú bólintott, eluralkodtak rajta az érzelmek, és sírni kezdett.

„Szeretlek” – mondja Jean, miközben a fia odasétált hozzá egy ölelésért.

„Ezek a boldogság könnyei?” – kérdezte az édesanay, mire a fiú azt válaszolta: „Annyira örülök neked”.

Jean elmondta a TODAY.com-nak, hogy Mekhi nem szeret nyilvánosan sírni, de nagyon meghatódott, mert eddig még sosem látta anyukáját ilyen szép sminkben, frizurában és ruhában. „Amikor a kamera kikapcsolt, letöröltem a könnyeit, és emlékeztettem, hogyan tartsa a karját, amikor végigkísér az oltárhoz” – mesélte a lapnak, hozzátéve, hogy a kisfiú nagyon büszke volt arra, hogy ő kísérhette az édesanyját.  Mekhi aztán ismét elérzékenyült, amikor meglátta leendő mostohaapját, a 42 éves Jeff Jeant.

A pár egyébként 2021 májusában ismerkedett meg az interneten, és néhány hónappal később, hálaadás napján eljegyezték egymást. Jeff a vacsoraasztalnál kérte meg a kezét, meglepve leendő felesége családját, köztük Mekhit is. Az édesanya szerint a fia felszabadultabb lett, mióta közel került a mostohaapjához. 

A megható pillanatokat az édesanya fodrásza vette fel. 

Ha pedig még egy megható videóra vágysz, akkor mindenképp nézd meg ezt is, amiben egy gazdi örül az elraboltnak hitt kutyájának.

Fotó: Getty Images

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top