nlc.hu
Életmód

A párja leplezte le az undi szokását

Elképesztően undi szokást leplezett le egy férfi, képet is posztolt róla a Redditen

Ezen a szokáson joggal borult ki az internet népe.

Amikor egy kapcsolatban élsz, idővel megismered a partnered összes szokását – a jót, a rosszat és néha a nagyon csúnyákat is. Egy férfi a Redditen posztolt névtelenül egy ilyen jellegű felfedezéséről: „A párom a napi kontaktlencséit az ágyunk fejtámlája mögé dobja” – írta a férfi.

Vagyis a társa lefekvés előtt, ahelyett, hogy kidobta volna a kontaktlencséjét a szemetesbe, ahogyan azt elvárnánk, egyszerűen kivette őket a szeméből, és az ágy mögé hajította. A férfi képet is posztolt arról, mit talált az ágy mögött. Készülj fel, undorító lesz!

Ahogy azt el lehet képzelni a poszt alatt beindult a kommentcunami.

Nincs neki egy kis szemetes az ágya mellett?!!!

– írta az egyik megdöbbent kommentelő.

Meglepett arcú férfi

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy ő teljesen rosszul van az efféle emberektől. Megint egy másik redditelő pedig kicsit megvédte a nőt:

A szemműtétem előtt minden este kivettem a kontaktlencséimet, és bedobtam őket a fürdőszobai szemetesbe, vagy az ágy melletti kukába. A probléma az, hogy ha egyszer már kikerültek a szememből, csak körülbelül hat centire látok az arcomtól, a lencsék pedig görbék és nedvesek, és néha nem találtam el a szemetest” – írta. 

Persze mindeninek vannak rossz szokásai, ezektől ráadásul – nagy általánosságban – nehéz megszabadulni. Mutatjuk, hogyan változtathatsz a kevésbé jó rutinokon. 

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top