nlc.hu
Életmód

VV Greg pluszkilói

Drasztikusan megváltozott a magyar Ken babaként megismert VV Greg: „Bánatevő lettem”

Lelki problémákkal küzd az egykori valóságshow-sztár, emiatt nagyon felszaladtak rá a kilók.

Míg korábban magamutogató életet élt a magyar Ken babaként megismert VV Greg (Einwiller Gregor), addig az elmúlt fél évben megszűnt létezni a közösségi oldalain. A Ripost birtokába került egy friss fotósorozat a hírességről, a képek tanúsága szerint brutálisan megváltozott az egykori villalakó: jól láthatóan komoly pluszkilókkal küzd.

VV Greg

VV Greg a Való Világ 9-ben 2018-ban – Fotó: Sajtóklub

VV Greg bevallotta a bulvárlapnak, hogy hónapok óta komoly lelki problémákkal küzd. “Nem véletlenül tűntem el! Fájó napokat élek, mély depresszióval küzdök. Csak akkor mozdulok ki, ha muszáj” – nyilatkozta. Mint mondja, már annyira mélypontra került, hogy még a munkahelyén is kérelmezte a fix éjszakai műszakot, és taxival jár dolgozni, nehogy fényes nappal felismerjék.

Saját bevallása szerint nem ez az első alkalom, hogy felszaladtak rá a kilók, azonban ilyen súlyfeleslege még sosem volt. “A sok édesség és a rengeteg kóla okozta, bánatevő lettem, és ez fél éve tart. (…) Annyira zavaróan torzultam el, hogy már a vonásaim is eltűntek. A fejem akkora, mint egy luftballon” – panaszolta VV Greg.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top