nlc.hu
Életmód

ValóVilág11-döntő

ValóVilág11: ma este kiderül, ki nyeri a 36 milliót

Már csak Kriszti, Melina és Rico küzd a fődíjért.
ValóVilág logó

A szombati szimpátiaszavazás eredménye sokkolta a villalakókat. A legkevesebb nézői szavazatot Reni kapta, így azonnal el kellett hagynia a villát. VV Reni 105 napot töltött a ValóVilág 11 villájában, így az évad 4. helyezettjeként végzett.

Távozásával már csak Kriszti, Melina és Rico maradt a játékban. Ma este kiderül, ki lesz közülük az az egy játékos, aki mindenkit maga mögé utasítva megnyeri a 36 millió forintos fődíjat. 

A lakók elképesztő módon feszültek, így széles mosollyal fogadták újfent az Önfejlesztés Hetén náluk járt pszichológust, Viktort. A szakemberrel átbeszélték, ki mit tanult meg magáról az elmúlt hetekben, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtak. VV Krisztit a sírás kerülgette, VV Melina pedig bevallotta, hogy úgy érzi, senkivel sem tud beszélgetni a villában.

A döntősök rajongói videóüzeneteket is kaptak, melyeket elérzékenyülve nézhettek végig. A külvilágtól elzárt villalakók most először szembesültek azzal, hogy a követőik hús-vér emberek, akik minden nap nézik őket, és nekik drukkolnak. A videók láttán nem bírták visszatartani a könnyeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top