nlc.hu
Életmód

VV Reni beszólt VV Melinának

VV Reni utoljára még beszólt VV Melinának: „Remélem, visszanézed, amit műveltél velem”

Elmondta, amire bent már nem volt lehetősége.

Vasárnap este véget ért a ValóVilág 11. évada, melynek győztese VV Kriszti lett. A finálé után VV Merci és Kamarás Norbi beszélgettek a villalakókkal, amikor többen is megragadták az alkalmat, hogy elmondják, milyen érzések kavarognak bennük. 

VV Reni

VV Reni

VV Anita például bocsánatot kért VV Ricótól korábbi viselkedése miatt. VV Reni pedig odaszólt VV Melinának, akivel a barátsága nagyon hullámzó volt, ugyanis Melina hol akart Renivel barátkozni, hol pedig hárította a lány közeledését. 

„Azt sajnálom, hogy a játék során ennyire vakon voltam, és mindig próbáltam Melina felé nyitni és mindig bocsánatot kérni, és mindig magamban kerestem a hibát. Rájöttem arra, hogy ebben a vége fele nem én voltam a hibás, és nagyon rosszul esett, Melina, úgyhogy remélem, visszanézed, amit műveltél velem” – mondta Reni, amire Melina nem reagált semmit, ellenben VV Ákos megjegyezte, ugyanezt érzi ő is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top