nlc.hu
Életmód

Gyűrűt kapott az esküvőn a férj nevelt kislánya

Megható videó: gyűrűt kapott az esküvőn a férj nevelt kislánya

A szertartás után az újdonsült férj letérdelt, gyűrűt húzott a kislány ujjára, és megígérte, hogy mindig vigyázni fog rá.
Gyűrűt adott a nevelt kislányának az esküvőn

Megható jelenetek játszódtak le egy templomi esküvőn a Texas állambeli Houstonban: a férj gyűrűt adott új felesége korábbi kapcsolatából született kislányának, hogy ezzel jelezze, most már a saját lányaként fog vigyázni rá.

Miután megtartották a szokásos szertartást, a férj rövid beszédet mondott, hogy felvezesse a különös, de annál szívmelengetőbb gesztust. Azzal kezdte, hogy ami most következik, az nem egy hagyomány, nem igazán megszokott egy katolikus templomban vagy az esküvőkön. Majd letérdelt a párja gyönyörű, rózsaszín ruhába öltöztetett kislánya előtt, és könnyeit visszatartva így szólt:

Ma nemcsak feleségül vettem az anyukádat, de téged is lányomnak fogadtalak. (…) Ezt a gyűrűt annak jelképeként adom neked, hogy mindig itt leszek számodra, és ígérem, hogy vigyázni fogok rád

– mondta a férj, majd megölelték egymást a kislánnyal. 

A megható pillanatok után azt is mondta, hogy arra is figyelni fog, nehogy a lány szívét elrabolják a fiúk, amin jót nevetett a gyerek. A násznép könnyezett és ujjongva ünnepelt, végül a család kézen fogva, hármasban vonult ki a templomból.

Egy másik könnyfakasztó esküvői történet: egy 21 éves lányt az édesapja és nevelőapja együtt vezették az oltár elé.

(Kiemelt kép: TikTok/goodtimeweddings)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top