nlc.hu
Életmód

Eltemette a férjét, pár órán belül ő is halott volt

„Már újra együtt vannak” – néhány órával a férje temetése után halálos autóbalesetet szenvedett egy nő

A pár hat gyermeket hagyott hátra.
A Nowak házaspár

Egy wisconsini nő mindössze néhány órával azután, hogy eltemette a férjét, halálos autóbalesetet szenvedett az autópályán – számolt be a People magazin.

A 42 éves Sara Nowak április 1-jén halt meg egy balesetben, körülbelül öt órával azután, hogy részt vett férje, Louis temetésén, aki március 19-én halt meg rákban – közölte a lap.

„Nem hiszem, hogy tudott volna élni nélküle” – mondta az édesanyja, Patricia Cartwright az eset után. „Ők már együtt vannak”– tette hozzá.

„Nagyon nehéz, mert véget ért a temetés, majd öt és fél órával később felhívtak minket, hogy a lányunk balesetet szenvedett” – részletezte a nő édesapja, Randal Cartwright.

Ahogy egy barátja fogalmazott egy üzenetben a GoFundMe oldalon, amelyet a pár hat gyermekének támogatására hoztak létre: „Sara elment meglátogatni Louis-t a mennyországban”.

A rendőrök szombaton, nem sokkal este fél kilenc előtt érkeztek ki az egyjárműves balesethez a 106-os főúton, a palmyrai Calkins Road közelében. Paul Milbrath Jefferson megyei seriff elmondta, hogy az előzetes vizsgálatuk szerint a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, amely ezután árokba hajtott és felborult. Az egyik utas kirepült a járműből és mindketten a helyszínen meghaltak.

Az anyósülésen ülő áldozatot később Sarah-ként azonosították. A People magazin megkereste a helyi sherrif hivatalát is, ám ők nem reagáltak a lap kérdéseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top