nlc.hu
Életmód

Nyaralás alatt verhette meg szerelmét a magyar rendőr

A vád szerint nyaralás közben verte meg barátnőjét egy magyar rendőr

Bár az eset három éve történt, a férfit azóta sem hallgatták ki gyanusítottként.
nyaralás alatt verekedő rendőr

Hiába telt el 3 év a szörnyű veszekedés óta, a Blikknek nyilatkozó Anikó (teljesen érthetően) képtelen túltenni magát a történteken. Az ügyben feljelentést is tett, érdemi előrelépés azonban nem történt. Az újságíróknak fontos részleteket árult el arról, min ment keresztül ő és a gyermekei.

Anikó és a rendőr akkor öt év alkottak egy párt, és barátaikkal együtt utaztak belföldi nyaralásra. Beárnyékolta a kikapcsolódást, hogy féltékenység miatt szóváltásba keveredtek, a nő azonban nem akart belemélyedni a vitába a gyerekek és a barátaik előtt. 

A rendőr indulatai azonban nem csillapodtak, keresetlen szavakkal illette az akkori párját, majd leköpte és egyre erőszakosabban közeledett felé. Kiabált vele, lökdöste, majd rendkívül erősen arcon ütötte. Anikó ekkor segítségért kiáltott, így a férfi tombolását és az ő bántalmazását a gyerekek és a barátok is végignézték. 

– Fel sem fogtam, hogy mi történik, hiszen közel öt éve voltunk kapcsolatban és sohasem gondoltam volna, hogy ilyenre képes. A kisfiam nem tudott megnyugodni, egész éjszaka nem aludtunk. Sajnos ez egy örök trauma marad nekünk, amit semmi nem tud kitörölni. Engem csupán fél évvel később hallgattak meg tanúként, és érthetetlen, hogy őt miért nem vették elő azóta sem. Ez az ügy sajnos senkinek sem fontos, olyan, mint egy porszem, mindenki csak odébb sepregeti – mesélte csüggedten az asszony, aki természetesen látleletet is vetett a verekedés után.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top